anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wystawić oferty na sprzedaż?

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  CZY ZDAJECIE SOBIE SPRAWĘ Z TEGO ,ŻE NA UTRUDNIANIE DOSTĘPU DO RYNKU JEST PARAGRAF ??

Oleńko @_HolaOla_ 🥀, znowu wrócił stary temat , Macie pełną i jasną dokumentację wraz z oświadczeniem , o co znowu chodzi ?

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

br.
#21 Demiurg#

@mdrogeria  A ja widzę same plusy takich informacji.  Allegro ma nadmiar zbędnych pieniędzy więc rozpoczyna działalność artystyczną,  przecież takie komunikaty to prawdziwe dzieła sztuki.

To dlatego użytkownicy narzekają na problemy z kontaktem z Allegro, są kolejki bo eksperci rysują obrazki zamiast obsługiwać pytających.

Kiedyś w przyszłości takie arcydzieła będą warte majątek,  trzeba tylko je przechować, zabezpieczyć.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

Grafiki obrazują poziom serwisu, brakuje tylko jeszcze jakiś uśmiechniętych i zadowolonych twarzy i będzie komplet.

Teksty pokazują, jak serwis nie panuje nad własnym dziełem - takie komunikaty były pokazują jakich dobrych ma serwis programistów i testerów

ale na poważnie - serwis allegro ponownie łamie polskie prawo i pewnie też unijne, utrudnia dostęp do rynku - jak widać poczucie bezkarności jest tutaj duże, bo instytucje kontrolne nie działają

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Olu , przepraszam , temat nie aktualny , odpuszczam 

mdrogeria_0-1744010334672.png

,

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@mdrogeria  Coś ci uwiędnął ten kwiatek.... 🤕 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@br. uwiądł 😁 , starość niedobra , nie tylko kwiatki więdną .

oznacz moderatorów