@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
to ja poproszę o wyjaśnienie dlaczego nie mogę wznowić ofert:
18203240752 - komunikat "Wystąpił błąd - Kategoria oferty (258373) nie pasuje do kategorii produktu (5360)."
18269555282 - komunikat: Możliwe przyczyny: Oferta była połączona z niewłaściwym produktem, Usunęliśmy produkt z Katalogu, Oferta niewystawiona poprawnie jako zestaw. - nijak nie idzie wybrać innego produktu
@Health___Beauty w ofercie numer 18203240752 kategoria produktu to Maseczki kosmetyczne, nie Dermokosmetyki > Maseczki do twarzy, dlatego oferta nie może być wznowiona. Powinnaś zmienić kategorię na 5360, żeby wystawić ofertę.
W przypadku oferty 18269555282 w ofercie było inne zdjęcie, niż w produkcie, dlatego oferta została od niego odłączona.
Czy producent zmienił opakowanie?
Zdjęcie w produkcie:
Zdjęcie w ofercie:
@la_nika dobra, płatki pod oczy poszły.
Te plasterki występują w 3 różnych wersjach graficznych opakowania, każda ma ten sam EAN.
@Health___Beauty ok, działam z tym drugim produktem i wrócę z odpowiedzią.
@Health___Beauty czy możesz podesłać zdjęcie produktu z widocznym EANem?
@Health___Beauty czyli ta trzecia wersja. Chodzi o to, że naklejki się różnią, jedna jest w kształcie pandy, a druga gładka, dlatego nie mamy pewności, czy to jest to samo.
Widzę, że to, co masz obecnie również jest w kształcie Pandy, więc powinnaś wystawić nową ofertę i wtedy będziesz mogła połączyć ją z produktem, bo w obu przypadkach naklejka jest pandą, a jeśli chodzi o ofertę nr 18269555282 to powinien to być inny produkt, bo tutaj naklejka jest przezroczysta i na opakowaniu jest info "invisible".
@la_nika ale one wszystkie mają ten sam EAN, ten sam skład tylko różne opakowania... Jak mam stworzyć nowy produkt skoro w katalogu już jest produkt o tym EAN? Nie przejdzie.
Cześć, @Health___Beauty. Już o to dopytuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.