Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam. Kilka dni temu wystawiłem na sprzedaz tel xiaomi. Widzę go po wejściu ( w doskonale zresztą ukrytą opcję " moja sprzedaż"), natmiast wyszukując " telefon xiaomi" w wyszukiwarce allegro, w dziale elektronika/ .../ Xiaomi nie widzę mojej oferty!!!! Widzę mnóstwo różnych ofert tego modelu, lecz nie mój!. Owszem, po rozłączeniu tych samych ofert, widać moja ofertę, niemniej jednak, jesli potrncjalny kupujacy też ma zaznaczoną opcję " połącz te same oferty" też nie eidzi mojego telefonu. Pytam wiec po co te dziwactwa zastosowane w ostatnich latach, a przede wszystkim co mam zrobic ABY KAZDY SZUKAJACY TEL XIAOMI 11t MOGL MOJA OFERTE ZOBACZYC?!?!?!?!??!
Nr oferty 14656164994
@Driver_the_szef Cześć. 🙂 Twoja oferta jest widoczna:
Po połączeniu produktów w Katalogu widoczne są oferty wystawione przez Ciebie i innych sprzedających. Tak połączone oferty wyświetlamy kupującym na listach produktów. Dzięki zgrupowaniu ofert z tym samym produktem klienci szybciej znajdą to, czego dokładnie potrzebują – najpierw mogą wybrać interesujący ich produkt, a następnie ofertę dopasowaną do ich preferencji.
Twoja oferta nie jest reprezentantem danej grupy produktów, bo nie spełnia wymagań (czyli na Allegro są po prostu lepsze oferty).
Bierzemy pod uwagę m.in.:
Istotne jest to, jak zainteresowanie daną ofertą zmienia się w czasie.
Jesteś sprzedającym prywatnym i sprzedajesz telefon używany — zachęcam do zapoznania się z Allegro Lokalnie, czyli serwisem stworzonym właśnie z myślą o okazjonalnych sprzedających takich jak Ty: https://allegrolokalnie.pl
dziękuję za informację.
Utwierdziłem się, że cala ta produktyzachs to badziew. Niestety.
Nieprawdą jest, że kupujacy mogą ŁATEUEJ znależć produkt. Jeśli czegoś szukam, to mając włączoną opcję " połącz te same oferty" nie widzę wielu ofert, które pokazują się DOPIERO po rozłaczeniu tych samych ofert.
Eh...