anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego oferta nie została wznowiona automatycznie?

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o wyjaśnienie, dlaczego oferta nie została wznowiona automatycznie tak jak działo się do tej pory? Przy próbie wznowienia ręcznego wyskakuje poniższa informacja:

Zrzut ekranu (83).png

Produkt wystawiany od dłuższego czasu.Wprowadzony do sprzedaży na rynku europejskim przed 13.12.2024r., co było zaznaczone w parametrach przy wystawianiu aukcji.Dlaczego zatem wymagacie zaznaczenie parametrów, których w tym przypadku wymagać nie powinniście? Znowu wychodzenie przed szereg?

Proszę o konkretną odpowiedź.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO Podaj, proszę, numer oferty, o którą chodzi. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@julienail Nr oferty ( zakończonej i niewznowionej) 1716793672

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO Mógłbyś upewnić się, czy to właściwy numer oferty? Nie widzę żadnej z podanym przez Ciebie wyżej numerem. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@julienail Przepraszam, nie skopiowało 0 nr oferty 17167936720

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO Wejdź, proszę, w edycję oferty i upewnij się, czy zaznaczyłeś opcję "Oświadczam, że produkt wprowadzono do obrotu w Unii Europejskiej przed 13 grudnia 2024 r. i jest zgodny z ówczesnymi przepisami bezpieczeństwa".

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@julienail Nie można dokonać zmian pomimo edycji w zakończonych ofertach z opcją licytacji.Przynajmniej taki komunikat wyskakuje.We wszystkich ofertach już jakiś czas temu zaznaczyłem zbiorczo"Oświadczam, że produkt wprowadzono do obrotu w Unii Europejskiej przed 13 grudnia 2024 r. i jest zgodny z ówczesnymi przepisami bezpieczeństwa".

No chyba że jakimś cudem, ta opcja nie zadziałała i nie zaznaczyło tego oświadczenia we wszystkich ofertach.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Kolejny przypadek.Pomimo zaznaczenia informacji o tym, że produkt został wprowadzony do obrotu w Unii Europejskiej przed 13.12.2024r. oferta nie została wznowiona.

Nr oferty 17179736627

Temat do tej pory nie został wyjaśniony.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO czy możesz przesłać mi jeszcze zrzut całego swojego ekranu z tym komunikatem dla tej oferty? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@_HolaOla_ Ale z jakim komunikatem? Jedyny komunikat mam na mailu, że oferta nie została wznowiona.Przy próbie wznowienia Wyskakuje okienko 

Zrzut ekranu (84).png

Przy próbie edycji i po zaznaczeniu opcji dotyczącej bezpieczeństwa produktu(co nie powinno być wymagane), owszem edytuje ale już przy próbie zapisania wyskakuje że nie można edytować oferty zakończonej której format to aukcja.

Zrzut ekranu (85).png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO tyle mi wystarczy, dziękuję. Sprawdzimy to i jak dostanę wieści, wrócę tutaj do Ciebie.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO dostałam potwierdzenie, że ta sytuacja jest spowodowana problemem po naszej stronie, ale nasz zespół pracuje już nad jego rozwiązaniem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów