Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
i tak dzieje się co jakiś czas. Co ciekawe po kilku czasem kilkunastu lub kilkudziesięciu minutach ( nie ma reguły ) klikam wystaw i następuje spokój aż do następnego takiego samego przypadku.
@cztery_bez_atu czy gdy taki problem się pojawia to próbujesz skorzystać z innej przeglądarki lub czyścisz pamięć podręczną tej, której używasz? Jeśli problem na zrzucie jest aktualny, spróbuj proszę, wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.
Od usunięcia " ciasteczek" i ponownej próbie wystawienia zaczynam zgłaszanie błędu jaki by on nie był.
@cztery_bez_atuok, bardzo słusznie i dziekuję za informację. Skonsultuję ten problem z naszym działem technicznym i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@cztery_bez_atu problem może stanowić wersja przeglądarki z której korzystasz, więc zachęcam do aktualizacji. Obecna wersja Chrome to 129.0.6668.69, natomiast Ty używasz 108.0.0.0.
To nie może mieć nic do rzeczy. Zamiennie ( zależnie gdzie aktualnie jestem ) używam kilku innych przeglądarek w kilku wersjach i błąd powtarza się na wszystkich. Nie twierdzę że jest to nagminne, tym nie mniej w czasie 12 - 14 godzinnej sesji wystawiania zdarza się kilkakrotnie i jak pisałam wcześniej potrafi trwać nawet ponad 30 minut aby wreszcie po kolejnym kliknięciu " wystaw " aukcja przeszła do postaci szkic i wszystko zaczyna śmigać normalnie, aż do następnego błędu którym najczęściej jest błąd o którym pisałam już ponad rok temu polegający na tym że pomimo że nie mam zaznaczonej opcji " wystawiam fakturę VAT " system jakimś cudem widzi opcję że wystawiam i muszę taką aukcję wystawiać jako nową od zera.
@cztery_bez_atu gdy problem się powtórzy, prześlij proszę zrzuty ekranu z widokiem wszystkich pól z formularza. Otrzymałam odpowiedź od Działu technicznego, że problem mógł wynikać z widoku formularza, ponieważ parametr symbol pojawił się dwukrotnie, ale aby to potwierdzić konieczne będą aktualne zrzuty, stąd prośba o podesłanie ich, gdy problem wróci.