Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy wchodzę na swój profil pokazuje mi, że mam 0 ofert. W zakładce mój asortyment oferty pokazane są prawidłowo wyświetla mi ponad 1000 ofert. Kiedy naprawicie swój błąd?
Ale to jest chore. Teraz szukając danego przedmiotu trzeba przeszukać allegro dwa razy, raz, żeby sprawdzić na widoku konsumenckim, a drugi raz na biznesowym... Nie można wrócić do starego trybu?
@chudy_cycling Jesteś niewdzięczny, a przecież to wszystko dla Twojego dobra 😎
To trolling allegro - kolejna innowacja o którą nikt nie prosił a każdy potrzebował 😀
@Blaksad a dzięki temu mnóstwo ludzi ma zajęcie. Czyli walka z bezrobociem
msniezek dzisiaj narzekał, że ma tylko 5 moderatorek - widocznie wszystkie siły rzucono na dział "innowacji", efekty już widać i spodziewajdzie się niespodziewanego. Przestańmy żartować bo tutaj za myślozbrodnię grozi ban - jedynie słuszna jest linia działania allegro.
Mam to samo.
@Boidae zapoznaj się proszę z obszerną odpowiedzią Oli. Wszystko tam wyjaśniła.
Witam. Mam ustawioną opcję faktura bez VAT, a moich ofert nadal nie widać. Ciasteczka wyczyszczone jakby ktoś pytał.
allegro wypuściło fuszerkę i pewnie zrobi aktualizację (stażyści liczymy na was ), stay tuned (poczytaj na - gowork allegro jakie tam są wewnętrze tarcia )
Buta i pycha kroczy przed klęską... Takie stare a wciąż aktualne, rozrosło się ToTo ponad miarę, kasy na prawdziwą kontrolę nad tym nie ma (bo wyprowadzona) i łata się bez pomysłu na całość. Moje pierwsze konto było założone w 1999 r. wiem co mówię bo obserwuję od początku.
@modomania9 na koncie prywatnym widzę Twoje (547 ofert)
Dzięki. Na koncie prywatnym też widziałam, na firmowym nie było widać. Godzinę temu zaczęłam widzieć oferty. Uwielbiam te innowacje, o które nikt nie prosi.
Widać poprawę w serwisie, ale potwierdzenie pełnego rozwiązania problemu jeszcze nie nadeszło. Mam czekać na info to czekam 🙂
Widziałam po sprzedaży, że ewidentnie coś było nie tak.