Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@mdrogeria A jaką dokładnie kolekcję masz na myśli?
@drekenzes bardzo Ci dziękuję za uświadomienie mnie, ale z wielu powodów nie mogłam zostawić Twojego wpisu.
@_HolaOla_ Taki żarcik 🙂
@drekenzes rozumiem, ale nie wszystkich bawią takie rzeczy, więc i tak musiał zniknąć.
@drekenzes aż mnie kręci co tam było 🙂 , wczoraj wcześnie padłem i nie zdążyłem przeczytać .
@_HolaOla_ oto historia przesyłki
@_HolaOla_ ta sama przesyłka :)))))))) .... zwróć uwagę na to ,że pod ostatnim statusem nie ma daty i godziny , a mam na myśli kolekcję problematycznych przesyłek łone .
@mdrogeria Hejka 🙂 Nie ma daty ani godziny, bo paczka jeszcze nie oczekuje na odbiór, nie trafiła do punktu. Spójrz, kiedy status ma datę, czyli akcja jakaś akcja została wykonana, to kropka nad statusem staje się pomarańczowa. Kiedy paczka trafi do punktu, wtedy status się zaktualizuje
@ko_alka pomijając fakt ,że jest opóźniona przychodzi mi na myśl pytanie -- co się dzieje ? bo pomiędzy statusami ,, w drodze ,, a ,,oczekuje na odbiór ,, coś się wydarzyło , tylko co ? , szczerze mówiąc pierwszy raz widzę taką anomalię
@mdrogeria Najpewniej to kurier nabił nieprawidłowe statusy, ale interweniuję w tej sprawie u przewoźnika i kiedy dostanę odpowiedź, to dam znać. 🙂
@mdrogeria paczka nadana w punkcie przez nadawcę -> odebrana przez kuriera -> obecnie na magazynie, wysłaliśmy ponaglenie do UPS o jak najszybsze doręczenie paczki
@ko_alka zbiła mnie z tropu pomarańczowa krecha pomiędzy ,, w drodze ,, a ,,oczekuje na odbiór,, , nigdy nie widziałem czegoś podobnego , czyżby nowe testy allegro ?🤔 ,,
Cóż , pozostaje mi tylko podziękować Allegro ł...One za nowe doświadczenie .
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ hallo ... hallo , nic się w dalszym ciągu nie dzieje .
@mdrogeria jak to nic. W pocie czoła wyznaczają punkt alternatywny. To wymaga zebrania całego kierownictwa sortowni, dokładnego rozplanowania przebiegu trasy dla kuriera, dokonania obliczeń ile dodatkowego paliwa trzeba zatankować, sprawdzenia planów pogodowych na najbliższy tydzień, by wyznaczyć dogodne okienko pogodowe itepe, itede... 😎
No ale przecież w Allegro nadal mieszają herbatę i nadal nie robi sie słodsza ? Trzeba zatrudnić więcej managerów. A pracowników zastąpić chatem AI. Tylko patrzeć aż to forum też zlikwidują . Poki co dziewczyny chyba nadal przekazują zgłoszenia do odpowiedniego działu a odpowiedni zespół sie tym zajmuje 😉 Ja sobie to archiwizuje bo za parę miesięcy będzie to niestety też tylko wspomnieniem.
@mdrogeria dokładne statusy przesyłek AO, to poza Allegro:
Zauważ, że najpierw jest dostarczenie paczki na sortownię, dopiero później pobranie z punktu. Magia. A teraz masz słynne wyznaczanie punktu alternatywnego. Czyli paczka albo się zgubiła, albo zator przesyłkowy na sortowni się zrobił. 🙂
@mdrogeria a kto obsługuje Twoje paczki UPS - DPD czy Allegro Kurier ??? Czy każdą paczkę śledzisz i pilnujesz 😉 bo ja już troszku nadałem ( obsługuje UPS ) i żaden klient na razie nie pisał ani nie zgłaszał problemów więc nie jest aż tak źle 😄
ps. w poniedziałek miałem pierwsze One DPD
@kostas11 ta jest obsługiwana przez UPS , ale często w ciągu doby mam mix- y ,tak na drugi dzień wieczorem po nadaniu weryfikuję tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek jak coś nie gra od razu interweniuję , zanim klient zgłosi problem jestem dwa kroki do przodu .
@mdrogeria czyli nie ma problemów z paczkami, tylko straszysz i zaniżasz statystyki na forum 😄