anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

do kolekcji A000MVB7I0

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria A jaką dokładnie kolekcję masz na myśli? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes bardzo Ci dziękuję za uświadomienie mnie, ale z wielu powodów nie mogłam zostawić Twojego wpisu. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@_HolaOla_ Taki żarcik 🙂

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes rozumiem, ale nie wszystkich bawią takie rzeczy, więc i tak musiał zniknąć. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@drekenzes aż mnie kręci co tam było 🙂 , wczoraj wcześnie padłem i nie zdążyłem przeczytać .

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ oto historia przesyłki 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ ta sama przesyłka :)))))))) .... zwróć uwagę na to ,że pod ostatnim statusem nie ma daty i godziny , a mam na myśli kolekcję problematycznych przesyłek łone .

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria Hejka 🙂 Nie ma daty ani godziny, bo paczka jeszcze nie oczekuje na odbiór, nie trafiła do punktu. Spójrz, kiedy status ma datę, czyli akcja jakaś akcja została wykonana, to kropka nad statusem staje się pomarańczowa. Kiedy paczka trafi do punktu, wtedy status się zaktualizuje

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ko_alka pomijając fakt ,że jest opóźniona przychodzi mi na myśl pytanie -- co się dzieje ? bo pomiędzy statusami  ,, w drodze ,, a ,,oczekuje na odbiór ,, coś się wydarzyło , tylko co ? , szczerze mówiąc pierwszy raz widzę taką anomalię 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria Najpewniej to kurier nabił nieprawidłowe statusy, ale interweniuję w tej sprawie u przewoźnika i kiedy dostanę odpowiedź, to dam znać. 🙂 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria paczka nadana w punkcie przez nadawcę -> odebrana przez kuriera -> obecnie na magazynie, wysłaliśmy ponaglenie do UPS o jak najszybsze doręczenie paczki

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ko_alka zbiła mnie z tropu pomarańczowa krecha pomiędzy ,, w drodze ,, a ,,oczekuje na odbiór,, , nigdy nie widziałem czegoś podobnego , czyżby nowe testy allegro ?🤔 ,,

Cóż , pozostaje mi tylko podziękować Allegro ł...One za nowe doświadczenie .

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  hallo ... hallo , nic się w dalszym ciągu nie dzieje .

oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@mdrogeria jak to nic. W pocie czoła wyznaczają punkt alternatywny. To wymaga zebrania całego kierownictwa sortowni, dokładnego rozplanowania przebiegu trasy dla kuriera, dokonania obliczeń ile dodatkowego paliwa trzeba zatankować, sprawdzenia planów pogodowych na najbliższy tydzień, by wyznaczyć dogodne okienko pogodowe itepe, itede... 😎

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

No ale przecież w Allegro nadal mieszają herbatę i nadal nie robi sie słodsza ? Trzeba zatrudnić więcej managerów. A pracowników zastąpić chatem AI.   Tylko patrzeć aż to forum też zlikwidują . Poki co dziewczyny  chyba nadal przekazują zgłoszenia do odpowiedniego działu a  odpowiedni zespół sie tym zajmuje 😉  Ja sobie to archiwizuje bo za parę miesięcy będzie to niestety też tylko wspomnieniem.

oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@mdrogeria dokładne statusy przesyłek AO, to poza Allegro:

Zrzut ekranu_15-5-2024_112045_furgonetka.pl.jpeg

Zauważ, że najpierw jest dostarczenie paczki na sortownię, dopiero później pobranie z punktu. Magia. A teraz masz słynne wyznaczanie punktu alternatywnego. Czyli paczka albo się zgubiła, albo zator przesyłkowy na sortowni się zrobił. 🙂

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria a kto obsługuje Twoje paczki UPS - DPD czy Allegro Kurier ??? Czy każdą paczkę śledzisz i pilnujesz 😉  bo ja już troszku nadałem ( obsługuje UPS ) i żaden klient na razie nie pisał ani nie zgłaszał problemów więc nie jest aż tak źle 😄

ps. w poniedziałek miałem pierwsze One DPD 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 ta jest obsługiwana przez UPS , ale często w ciągu doby mam mix- y  ,tak na drugi dzień wieczorem po nadaniu weryfikuję tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek jak coś nie gra od razu interweniuję , zanim klient zgłosi problem jestem dwa kroki do przodu .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria czyli nie ma problemów z paczkami, tylko straszysz i zaniżasz statystyki na forum 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów