Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak dodać do listy rozwijanej (Producent) swoją markę ?
Dzień dobry
Proszę o zmianę istniejącej marki Jullita Fashion Med na Uniformsy lub jeśli to nie możliwe, dodanie nowej marki Uniformsy. Firma jest po rebrandingu i wracamy na Allegro.
Adres sklepu: uniformsy.pl
Kategorie:
259892 - Zdrowie/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Bluzy medyczne
259896 - Zdrowie/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Komplety medyczne
259895 - Zdrowie/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Spódnice medyczne
259890 - Zdrowie/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Spodnie medyczne
259893 - Zdrowie/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Żakiety i marynarki medyczne
259897 - Zdrowie/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Czepki medyczne
259894 - Zdrowie/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Fartuchy medyczne
259888 - Zdrowie/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Obuwie medyczne
259891 - Zdrowie/Wyposażenie szpitali i gabinetów/Odzież i obuwie medyczne/Sprzęt i wyposażenie medyczne/Sukienki medyczne
Z góry dziękuję
@Uniformsy_pl oki, zgłaszam prośbę o dodanie tej marki, natomiast możliwe, że konieczne będzie dodanie marki w bazie GS1 Polska. Obecnie wciąż przy produkcie mamy dawną nazwę marki, także warto to uaktualnić.
Dziękuję.
Co do GS1 to aktualizowałem wczoraj. Teraz pod linkiem widzę Uniformsy. Może trzeba było chwilę odczekać, aż zmiany na dobre się zapiszą.
@Uniformsy_pl super! Otrzymałam odpowiedź, że potrzebowalibyśmy jeszcze zdjęcie przykładowego produktu np. metki z tą marką, czy możesz mi podesłać takie zdjęcie?
Oczywiście, bardzo proszę:)
@Uniformsy_pl dziękuję! Przekazałam zdjęcie w zadaniu, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
@Uniformsy_pl marka jest już dodana do wskazanych kategorii 🙂
Ślicznie dziękuję:)
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, proszę o dodanie marki Ofertikon
w kategorii 98731
Dziecko > Pokój dziecięcy > Wyposażenie > Dekoracje i ozdoby > Miarki wzrostu
@Ofertikon Proszę, podaj przykładowy kod EAN, który należy do tej marki.
przykładowy kod GTIN 5903933200026
@Ofertikon Dziękuję bardzo. Skierowałam już prośbę o dodanie marki. 🙂
@Ofertikon Marka została dodana! 🙂
Witam
Proszę o dodanie marki ATELM
w kategorii
63638 Elektronika - RTV i AGD - Piloty - Zamienniki
63491 Elektronika - RTV i AGD - Piloty - Uniwersalne
Przykładowe kody EAN
5904473200859
5904473200941
5904473200309
@piotrgruszka poprosiłam o dodanie tej marki do wskazanych kategorii, wrócę z potwierdzeniem, gdy marka zostanie dodana.
@piotrgruszka otrzymałam informację, że potrzebujemy jeszcze potwierdzenia. Czy marka jest zarejestrowana w EUIPO lub urzędzie patentowym?
Czy możesz przesłać zdjęcie produktu z widocznym logiem marki?
Nie jest zarejestrowana w urzędzie patentowym.
Zdjęcie
Dziękuję, @piotrgruszka. Przekazałam dodatkowe informacje. Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.