anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawy szybsze niż moja deklaracja

petinek_pl
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy możecie usunąć opcję "Wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja" i po prostu nie przekłamywać czasu wysyłki? Przecież jak ktoś zmienia czas wysyłki na kilka dni to chyba oczywiste że nie chce aby klientom wyświetlało się że wysyłka będzie dziś lub jutro.. zamiast dodawać takie bezsensowne opcje po prostu wprowadzcie to z automatu..ta opcja jest tylko po to żeby bazować na niewiedzy sprzedawcy lub zapomnieniu i potem sprzedawca ma problem jak nie wyłączy. Plus kilka godzin trwa zanim się czas ustawi a w między czasie zakupy wpływają. To tylko stwarza problem bo klienci roszczeniowi i od razu preztensje bo wysyłka miała być jutro a nie za 3 dni. Bo ustawienia zadziałały źle.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl dzięki za Twoją sugestię i podzielenie się opinią. 
Jeśli nadajesz przesyłki szybciej niż deklarujesz, to uwzględniamy tę informację w naszych wyliczeniach. Dlatego przewidywany czas dostawy, który wyświetlamy w Twoich ofertach, może być krótszy niż deklarowany przez Ciebie czas wysyłki. 
Opcja "Wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja" daje większą kontrolę nad przewidywanym czasem dostawy, który wyświetlamy w Twoich ofertach. Ta opcja może Ci się przydać, gdy liczba zamówień wzrasta - pomaga szybko i łatwo wydłużyć przewidywany czas dostawy i zapewnić sobie więcej czasu na terminową wysyłkę.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów