anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[20.10.2025] Nie można zamówić przesyłki Allegro One DPD

MAMY ROZWIĄZANIE!
Buty-U-Renaty
#10 Popularyzator

Nie można zamówić przesyłki allegro one DPD, jak na screenie

Bez nazwy-1.jpg

oznacz moderatorów
38 ODPOWIEDZI 38
DrukujTanio
#10 Popularyzator

Dokładnie taki sam jak w pierwszym poście

oznacz moderatorów
Buty-U-Renaty
#10 Popularyzator

U mnie też nie działa, ta sama sytuacja jak w zeszłym tygodniu.

oznacz moderatorów
kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Czy w DPD jest znowu jakiś problem ,bo nie mogę nadać paczki , wyskakuje komunikat "Błąd zewnętrznego przewoźnika". Dotyczy zamówienia 6e6d5c00-ab66-11f0-8f5f-f179125990d6

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@kaia-baby tak, trawają aktualnie problemy z zamówieniem przesyłek dla przewoźnika DPD. Nasz dział techniczny wraz z przewoźnikiem, pracują już nad rozwiązaniem tego problemu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry, czy coś się zmieniło? Nie mogę nadać paczek z napisem DPD allegro delivery ani w automacie OneBox ani we własnym DPD, komunikat "błędny numer przesyłki".

oznacz moderatorów
Sa_nova

@E-Fashion2023 aktualnie trwają problemy, z utworzeniem przesyłek dla przewoźnika DPD. Pracujemy już, nad rozwiązaniem tego problemu. 

Jeśli Twoje zgłoszenie dotyczy czegoś innego, to proszę Cię o doprecyzowanie gdzie dokładnie pojawia się komunikat oraz przy, którym zamówieniu. Pomocne będzie załączenie zrzutu ekranu z widocznym komunikatem. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
FH2020
#11 Animator

U mnie to samo zamówienie 736f3f80-ad68-11f0-8e9e-571bc56be539

Błąd zewnętrznego przewoźnika oczywiście One DPD

oznacz moderatorów
wielkieokazjepl
#8 Zapaleniec

Prosimy o pilną naprawę systemu. Nie idzie nadawać paczek DPD. Dzisiaj poniedziałek, zamówienia czekają...

oznacz moderatorów
DrukiHD
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   U mnie jest też problem z nadawaniem DHL

oznacz moderatorów
Sa_nova

@DrukiHD podaj proszę więcej szczegółów. Jaki dokładnie błąd pojawia się przy przesyłce DHL, oraz podaj przykładowy numer zamówienia. Pomocne będzie załącznienie zrzutu ekranu z wyświetlanym komunikatem. 

@FH2020@wielkieokazjepl aktualnie problem z utworzeniem przesyłek dla przewoźnika DPD, jest nam znany i nasz dział techniczny wraz z przewoźnikiem, pracują nad rozwiązaniem.   

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
FH2020
#11 Animator

Jak to jest, że z Inpostem nie ma problemów, żadnych błędów itp. Kurier odbiera przesyłki dwa razy, 99% jest na drugi dzień. Kurierzy sympatyczni, pomocni. A te Wasze One...nie ma tygodnia by nie było jakiś komplikacji i tylko przepraszam. Co nam po Waszym przepraszam?

oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  z Pocztexem to samo, godzinę szło i już nie da się nadać zamówień.

oznacz moderatorów
DrukujTanio
#10 Popularyzator

Własnie miałem pisać. Co poniedziałek Allegro ma awarie

oznacz moderatorów
Sa_nova

@TOTAL4YOU czy jest ten sam komunikat czyli "błąd zewnętrznego przewoźnika"? Możesz proszę podać przykładowy numer zamówienia? Skieruję wtedy problem z przewoźnikiem Pocztex, do weryfikacji. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sa_nova to samo z Pocztex

Wystąpił błąd przy potwierdzaniu powiązania przesyłki z zamówieniem Allegro, należy spróbować ponownie zapisać przesyłkę, .

0d3f0a63-ad8b-11f0-ba98-5702ae5546f6

oznacz moderatorów
Sa_nova

@mdrogeria dzięki! Zgłaszam problem do działu technicznego. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

u mnie wyskakuje "Wystąpił nieznany błąd w systemie zewnętrznego przewoźnika"

oznacz moderatorów
Sa_nova

@TOTAL4YOU dzięki, przekazałam to do działu technicznego i będziemy weryfikować problem. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
peker_84
#9 Pomysłodawca

ciągły brak możliwości nadania przesyłki 

allegro one i poczta polska 

oznacz moderatorów