Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w zostały mi naliczone 32 podjazdy DPD, mimo że codziennie wychodzi minimum 15 -20 paczek. Zamawiam kuriera przez allegro, co muszę podać do zgłoszenia i kiedy będzie zwrot kasy >?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@SWIATEKA_PL Skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz.
wysłałem
Witam, można sprawdzić co z moim zgłoszeniem sie dzieje?
Cześć, @SWIATEKA_PL. 11 lipca otrzymałeś potwierdzenie przyjęcia reklamacji dotyczącej opłat dodatkowych. Na jej rozpatrzenie pozostało 11 dni, dlatego proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości. Gdy otrzymamy decyzję od przewoźnika, przekażemy Ci ją w kontynuacji korespondencji.
@MiMary @N_Nitka28 pytanko mam.
Mamy paczkę AOB (DPD) i Allegro Kurier DPD na tym samym koncie to jak zamówię darmowy podjazd po paczkę AOB to czy zostanie doliczony podjazd po paczkę Allegro Kurier DPD, którą kurier odbierze przy okazji?
Cześć, @AutoEra_pl. Możesz przekazać kurierowi przesyłki Allegro Kurier DPD wraz ze zleceniem Allegro One (które jest darmowe), ale kurier nie ma obowiązku ich przyjąć, jeśli nie ma ich w zleceniu.
Jeżeli utworzysz przykładowe zlecenie na 2 przesyłki Allegro Kurier DPD i zlecenie na 2 przesyłki Allegro One, to DPD może doliczyć opłatę za podjazd bo minimum dla umowy dla zwykłego DPD nie będzie spełnione - muszą być to minimum 4 paczki. Paczki Allegro One (DPD) i Allegro Kurier DPD nie będą się sumować.
@MiMary nie ma problemu z odbiorem paczek bez zlecenia odbioru.
Podstawowe pytanie.
Czy przekazując kurierowi paczkę Allegro One Box (DPD), na które mam darmowy podjazd i paczkę Allegro Kurier DPD do której nie zamawiam podjazdu zostanie doliczony do niej podjazd mimo, że kurier odbierze ją przy odbieraniu paczki Allegro One Box (DPD)