Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obsługuje 2 konta tej samej firmy.
Z przesyłek DPD korzysta bardzo mało klientów - wybierają paczkomaty.
Często mam tak, że mam 4 paczki Allegro DPD ale z dwóch kont (2 na jednym, 2 na drugim). Podjazd zlecam z jednego konta czyli na 2 paczki i już 5 zł leci na konto Allegro za podjazd kuriera.
Jak robić zlecenie by były widoczne jednocześnie przesyłki z dwóch kont?
@AGLOPRIMA2 jeśli zamówienia pochodzą z dwóch, różnych kont to nie ma takiej systemowej możliwości, ale skoro to ten sam kurier to możesz spróbować przekazać w ramach tego podjazdu też te pozostałe. Nie możemy dać Ci gwarancji, że kurier się zgodzi, ale zapytać nie zaszkodzi.
ale ja nie mam problemu z kurierem, on zabiera wszystko.
Jeszcze by tego brakowało żebym na dwóch kontach zasilała Allegro dopłatami za podjazd
Problem polega na tym, że paczki są 4 z jednego punktu czyli wymagane minimum na jeden podjazd, a Allegro i tak kasuje 5 zł.
Jak dla mnie jest to wyłudzenie dopłaty.
@AGLOPRIMA2 przykro mi, ale na to nie mam wpływu, bo takie są zasady, które są zapisane w regulaminie i warunkach tej usługi.
@AGLOPRIMA2 "Podjazd zlecam z jednego konta czyli na 2 paczki i już 5 zł leci na konto Allegro za podjazd kuriera."
Czy aby na pewno masz opłaty za zlecenia?
Mam, a czemu pytasz?
@AGLOPRIMA2 pytam, bo ja nie mam
Dostaniesz, dostaniesz. za miesiąc, dwa trzy lub za rok. DPD nierychliwe ale sprawiedliwe