anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DPD,UPS, ORLEN ..trzech kurierów wczoraj po 3 / trzy / przesyłki ...to możliwe tylko na allegro

mdrogeria
#21 Demiurg#

Więcej szczegółów nie potrzeba ,tytuł wyraża wszystko.

oznacz moderatorów
44 ODPOWIEDZI 44

fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria Ale nie pobili się o nie? 😀

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@fox_paws nie , każdy dostał swój ,,kawałek tortu ,,  😞

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria No to żaden się nie nasyci tym kawałkiem...

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@mdrogeria Ekologia według Allegro ☹️

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@ART_FOTO E-kologia i E-konomia, czyli E-commerce by allegro 😏

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Ekologia ,zdrowy rozsądek i logika nie są tu priorytetem.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria jeśli oczekujesz od nas pomocy, czy wyjaśnienień to proszę Ciebie o doprecyzowanie i wskazanie więcej szczegółów.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@gdvorek Ale czego tutaj nie rozumiesz? @mdrogeria napisał jasno.Miał do nadania 3 przesyłki i dzięki Waszym usprawnieniom, po te przesyłki przyjechało 3 kurierów.Ekonomicznie i ekologicznie.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@ART_FOTO @kostas11 dziękuję za wsparcie i doprecyzowanie 🙂 Przekaże informacje o tej sytuacji do odpowiedniego zespołu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gdvorek były już pomysły https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/wykluczy%C4%87-ma%C5%82e-fir... logistycznie to nie ma sensu, szczególnie dla małych firm a zaraz dojdzie DHL szkoda słów 😞 4 podjazdy po jedną paczkę, gdzie ta Wasza ekologia 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kostas11 @mdrogeria całkowicie zgadzam sie z Wami, że nie powinno mieć to miejsca, natomiast wykorzystuję możliwość jaką mam przekazania tej informacji do odpowiedniego zespołu. Rozumiem, że to nie pierwsza taka sytuacji, natomiast niestety nie mam na nią wpływu, mam wpływ wyłącznie na podjęte przeze mnie działania - przekazując zgłoszenie o takich sytuacjach.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

@kostas11 czy są już jakieś szczegóły na temat DHL? Bo dostałem jakiegoś maila jakiś czas temu ze będzie automatycznie włączony ale żadnych więcej szczegółów. Rozumiem że nie będzie można wyłączyć DHL bo straci się smarta ? 😕

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gdvorek pomocy to potrzebujecie Wy, w logistyce, u mnie czasem są podjazdy po jedną paczkę, Orlen, DPD, UPS czemu logistycznie nie przydzielacie jednego kuriera po odbiór wszystkich paczek z Allegro Delivery !!!  

________
Κώστας
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz#

@kostas11 Raczej w logice, niż logistyce 😋

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@gdvorek co Masz do zaoferowania ? jak Twoja pomoc miałaby wyglądać w tym temacie ? temat już był tu wałkowany wielokrotnie , dopilnuję żeby powracał  cyklicznie .

Inni Użytkownicy jasno określili jakie mają zdanie , jeszcze tylko od siebie dodam jedno słowo 

Groteska

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@gdvorek wg zapewnień serwisu allegro jest ekologiczne

ale to kłamstwo - widać po tej sytuacji

po co zmuszacie sprzedawców by musieli obowiązkowo obsługiwać wiele firm kurierskich?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@RED nikt nikogo do niczego nie zmusza - są pewne warunki, które wymagamy od sprzedających u nas.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@gdvorek Nie zmuszacie?

Ktoś chce wysyłać TYLKO do One Box.

Wskaż proszę, jak ma to zrobić.

oznacz moderatorów