Dostałem wczoraj maila jak poniżej, chciałbym zapytać na jakiej podstawie ktoś stwierdził i przyklepał poprawność takiej zmiany i czy czuje się dobrze bo nigdy w życiu nie uwierzę że to wyszło od producenta.
Żeby czujnik ciśnienia w kolektorze wrzucać do wspomagania hamulców i do tego zmieniać mu nazwę na "Bosch 0 261 230 169 Czujnik ciśnienia, wzmacniacz siły hamowania (serwo)" to wiecie co, ja się nie dziwię że w katalogu produktów macie syf skoro sami go robicie.
Szkoda tylko że zmieniliście mi ofertę i pewnie każdemu innemu i niedługo je zakończycie bo nagle wasze boty stwierdzą że oferta nie pasuje do produktu. Oczywiście że TERAZ już nie pasuje.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
I nie, nie mam zamiaru tego zgłaszać bo raz - system nawet nie pozwoli tego zgłosić "bo dane pochodzą od producenta", dwa - nie moja odpowiedzialność.
A nie, moja odpowiedzialność bo MUSZĘ podpiąć ofertę pod BŁĘDNY produkt i później za to odpowiadam bo mam go przecież w mojej ofercie bo nie mam innego wyboru.
Dziękuję allegro.
Chętnie dowiem się dokładnie co się wydarzyło i odpowiem na Twoje pytania. Natomiasy proszę Ciebie o podanie numeru oferty - będzie to dla mnie pomocne.
@mix-mce zwróć uwagę jaką allegro pobiera prowizję w danej kategorii
bo różnica może być w każdą stronę