anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dział bezpieczeństwa robi sobie jaja ?

AWpl
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Założyłam konto na serwisie i doszło do weryfikacji w której chcieli sprawdzić czy posiadam produkty i musiałam to potwierdzić potem pytali o faktury, pokazałam je. A na końcu czekaliśmy aż kupujący odbierze paczkę czy wszystko przejdzie bez komplikacji. Kupujący nie dość że odebrał paczkę to wystawił mi ocenę pozytywną. A na koniec po batalii 3 dniowej dowiaduje sie że i tak mi zablokują konto ze względu na „bezpieczeństwo przyszłych transakcji”

Ktoś tu sobie jaja robi za przeproszeniem. Nikt nie kontroluje osób sprawdzających ? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AWpl, przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Skonsultuję sprawę i wrócę, gdy dostanę odpowiedź. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

uokik zgłoszenie czynu nieuczciwej konkurencji poprzez blokowanie dostępu do rynku @AWpl 

oznacz moderatorów

AWpl
#7 Wielbiciel#

Chyba jeśli moderacji tutaj nic nie pomoże to zostanie mi jako jedyne rozwiązanie. Ale to jest nie do pojęcia, że jakiejś osobie jeśli ktoś się nie spodoba z allegro to do widzenia. Niby potężny serwis a na tak podstawowej kwestii jak kontrola nie panuje ..

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Niestety ale sądząc po postach to właśnie o to chodzi, że panują aż za dobrze. Sporo tu takich postów. Dotyczy to szczególnie niektórych asortymentów jak np elektronika, lego itp. Wygląda to bardzo brzydko...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

@AnnaG-Antyki tam gdzie maja konkurencje 🙂 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ja to wiem ale wolę ogólnikami pisać xD I tak każdy wie o co chodzi...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@AWpl  wysłałeś im fakturę i już wiedzą gdzie można kupić towar w dobrej cenie, to po co im konkurencja na Allegro😉

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@AWpl znajdź podobne oferty w sklepie osa, powiąż to z komunikatem „bezpieczeństwo przyszłych transakcji”, poproś prawnika biegłego w sprawach gospodarczych o opinię.

Zgłoś się do uokik - ale najpierw sprawdź czy twoje oferty były zgodne z polskimi przepisami.

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AWpl, warunki zostały przedstawione w korespondencji 50520552. Podstawa regulaminowa dotyczy artykułów 2.12 i 8.7. Widzę też, że odwołałaś się do decyzji i sprawa jest rozpatrywana. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AWpl
#7 Wielbiciel#

Nie róbcie już sobie wstydu, ten punkt 2.12 regulaminu jest tak płynny że nawet jak sie udowodni tak jak ja to zrobiłam to i tak blokujecie.

A propo 8.7 jeśli mnie pomawiacie o niego to naprawdę zrobi się ciekawie.

Nie zostawię tak tej sprawy a uokik już otrzymał zgłoszenie.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

AWpl
#7 Wielbiciel#

? Potrafię czytać i oskarżyli mnie o to bez powodów dlatego napisałam że robi sie ciekawie 

oznacz moderatorów