Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro twierdzi, że EAN zaczynający się od 84 jest nieprawidłowy. Ok, to rozumiem, więc zmieniłam na inny, już prawidłowy. I co? Allegro twierdzi, że no sorry, ale jedyny prawidłowy dla tego produktu to ten zaczynający się od 84 XD
Jak to naprawić? Bo w katalogu widnieją produkty pod różnymi eanami, i chyba przez to allegro wariuje i nie może się zdecydować, pod który mi to podłączyć.
Korzystam z własnego programu za pośrednictwem API
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Methrylis Przekazałam ten przypadek do sprawdzenia. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@nat_not delikatnie się o sobie przypominam
@Methrylis przepraszam Cię, ale wciąż czekamy, bo nie mamy jeszcze odpowiedzi.
@_HolaOla_ kurde, no trochę długo to trwa
@Methrylis bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Po raz kolejny przypomniałam się z Twoją sprawą w zespole, więc jeśli dostaniemy wieści, wrócę tutaj do Ciebie.
Zobacz, czy nie masz jakiejś spacji w polu z nr EAN.
@pecela nieee, nie ma żadnej spacji
Przybywam z jeszcze dwoma takimi fantami. Jak EAN niepoprawny, jak poprawny?
@Methrylis Witaj w klubie.
Układ scalony UCY 74121 i Układ scalony UCY 74121 to są dwa różne elementy ( przynajmniej według katalogu Allegro ) i nazwy się różnią więc nie można ich połączyć. Ale z tym co niżej
już nie ma żadnego problemu. I podobno nic z tym nie można zrobić poza indywidualnymi zgłoszeniami błędów.