Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie mam żadnych opóźnień. Zawsze wszystko wysyłane w terminie. W ustawieniu sprzedaży, w godzinach nadania mam godzinę graniczną inposn ustawioną na 13.
Dlaczego allegro namieszało w wyświetlaniu?
Proszę o wytłumaczenie od moderatorów.
Sprawdzałam na stronie inpostu, nie ma żadnych zmian "
Spróbuj ustawić godzinę graniczną na 12:59
Dziękuje za radę, za chwilkę sprawdzę.
Pozdrawiam 🙂
Zmienione 25 minut temu i brak efektu.
@magic-trinkets dzisiaj pisali z allegro
Dziś w Twoich ofertach wyświetlamy 11:00 jako godzinę wysyłki tego samego dnia
to u nas godz graniczną mieliśmy ustawioną na 13 chyba skrócili o 2 godz
Szkoda tylko, że robią to bez jakichkolwiek podstaw.
Między godziną 11 a 13, najwięcej zamówień wchodziło.
Kompletnie niezrozumiałe i bezsensowne działanie ograniczające sprzedaż.
Impost nie zmieniał nic w odbiorach, brak opóźnień z mojej strony...
Temat założyłam 2 godziny temu i żadnej odpowiedzi ze strony pracownika allegro.
Dobrze, że zmienili aby nie przespać (u mnie na tygodniu jest 16:16), ale powinno przyjąć poprawkę. Uzgodniłem z kurierem i zmieniłem na 15-tą, ale od ponad godziny to nie "zassało" i nadal jest 11:00. Tymczasem widzę nawet 18:00 u konkurencji. Dlaczego? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@magic-trinkets Godziny zostały dostosowane tak, aby zagwarantować dostawę do jutra 24.12.
Impost nie zmienia nic w odbiorach, a ja nie mam i nie miałam opóźnień.
Więc ingerencja jest nieuzasadniona.
My mamy do 16:30 i allegro zmieniło sobie samo na 11, na czacie zapewniali że zmieni się po 11 na 13. Zmieniło się na po świętach. Nie pierwsze straty przez Allegro, pewnie nie ostatnie.
@w_kiwi Ponawiam pytanie i przypominam o złym sortowaniu (ja na jutro jestem ZA dostawa za 10 dni) .
@w_kiwi Już OK 🫤, ciekawe co na to główny partner Allegro, bo już wczoraj spaadła ilość zamówień i się wyrobią, a kurier i tak odbiera o 16-tej.
P.S. Moje spadło na 55. pozycję.