anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

email od allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Hadwao_net
#11 Animator#

Otrzymałem taką wiadomość :   Kontaktujemy się z Tobą, ponieważ kupujący poinformował nas o braku przesyłki A000Z7VV29.

Po kliknięciu w numer przewozowy mam informację że przesyłka została odebrana przez kuriera 21 sierpnia, 22 sierpnia przesyłka oczekuje na odbiór, 23 sierpnia została doręczona. Kolejna  wiadomość 23 sierpnia przesyłka oczekuje na odbiór-zbliża się termin odbioru paczki i ostatnia wiadomość 24 sierpnia  brak przesyłki. Jak mam to rozumieć, przesyłka została doręczona czy nie została doręczona ?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Hadwao_net Cześć! Zweryfikuję numer listu przewozowego z odpowiednim zespołem i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Hadwao_net wracam z informacjami. Zgodnie z monitoringiem przy automacie paczkowym, klient odebrał przesyłkę. Wszystko powinno być w porządku. Jeśli kupujący uważa, że jest coś nie tak z paczką, zachęcam do kontaktu z nami przez formularz 🙂 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Hadwao_net
#11 Animator#

Byłem zaskoczony, ponieważ nie dostałem żadnej wiadomości od klienta. To pierwszy raz, gdy otrzymałem taką informację bezpośrednio od Allegro.

oznacz moderatorów