Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=00559007730007787500
nr zam:
Proszę o NIEZWŁOCZNĄ informacje gdzie jest powyższa przesyłka i dlaczego nie została doręczona w teminie, AllegroMini czyli wasz temat
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@lewgorzkowski Przecież to jest DOPIERO tydzień. Jak na przesyłkę poleconą to nie jest długo
"miała być" w śr,a klientowi pewnie wtorek pokazali
@fox_paws zwłaszcza, że w ramach oszczędnosci w PP część kurierów porusza sie na żółwiu, sprawdzone info, bardzo proszę o podanie informacji na jakim modelu żółwia porusza się listonosz z powyższym zamówieniem i czy został on wprowadzony do obrotu po listopadzie 2024 i czy osoba odpowiedzialna jest odpowiedzialna czy moze przerzuciła odpowiedzialność za odpowiedzialność
@lewgorzkowski niestety nie mam informacji na temat czy osoba odpowiedzialna, jest nadal odpowiedzialna, czy ta odpowiedzialność została przekazana innej odpowiedzialnej osobie. Szukałam też wiadomości na temat obecnego modelu żółwia i nie udało mi się nic znaleźć (możliwe, że to informacja wewnętrzna). Natomiast w sprawie przesyłki i jej statusu wrócimy do Ciebie z informacją w mailu 49830776 🙂
@lewgorzkowski Dlatego przesyłki polecone są ułomne, bo:
To jest przesyłka listowa ekonomiczna (nie ma już wolniejszej usługi). Deklarowany termin doręczenia to D+4 pod warunkiem nadania do godziny 15:00. Jest to termin niegwarantowany. Ogólnie taka przesyłka może iść nawet 14 dni. Tu ma być tanio, nawet bardzo tanio, a termin doręczenia nie ma większego znaczenia.