anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie mogę zgłosić propozycję zakupu poza Allegro?

Health___Beauty
#16 Inspirator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

kiedyś była taka opcja w formularzu kontaktowym, teraz nie widzę. Jak to zgłosić? 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Health___Beauty zamiast się cieszyć że prowizja zostanie to chcesz dowalić kupującemu, a potem płacz że po złości negatywa wystawił 😄

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@kostas11 60-tka ;< 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 @sklep_solpio po mojemu ma to drugie dno , ale nie wnikam 

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

Jak nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia to nie piszcie bez sensu. Pytanie było do moderacji. Ktoś zaproponował zakup 50 sztuk produktu poza allegro - gdzie mogę go zgłosić bo w formularzu kontaktowym jest tylko opcja zgłoszenia gdy jest się kupującym a sprzedawca proponuje transakcje poza allegro. 

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Health___Beauty Zgadnij dlaczego jest opcja zgłoszenia sprzedającego, a nie ma opcji zgłoszenia kupującego...

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@Health___Beauty spokojnie jeśli nie ma to wejdź sobie w formularz kontaktowy i tam możesz donosik walnąć nie ma problemu przecież 😄 trochę luzu miłego!

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@sklep_solpio  Tak też zrobiłam, dziękuję, pozdrawiam, Donosiciel. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Health___Beauty nie prościej było odmówić ? ... taki pac...jent może się mścić .

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@mdrogeria  Każdy robi jak uważa. Ty byś odmówił i zakończył temat, ja uważam, że to poważne nadużycie i chce to zgłosić. Tyle. A że dla kogoś jest to donosicielstwo i szesdziesiona to sory - za stara jestem żeby się takimi rzeczami przejmować. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Health___Beauty rozumiem i nie wnikam  ,Twoja decyzja  ,ale tak nawiasem wspomniane wcześniej ,, drugie dno ,, nie daje mi spokoju .

Już nic więcej w tym wątku nie napiszę 

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@mdrogeria Za co się mścić? Przecież serwis nie wykole oka kupującemu... Działania podjęte przez sprzedającego, to zwyczajny tyłkochron, aby ktoś z Allegro przez przypadek jakimś cudem nie dopatrzył się kiedyś gdzieś takiej propozycji i nie doimaginował sobie reszty...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Health___Beauty czy potrzebujesz jeszcze mojej pomocy? Nie widzę, żeby wpadła do nas jakakolwiek nowa wiadomość, z konta, z którego tutaj piszesz. Jeśli to inne konto, możesz przesłać mi zrzut tej wiadomości na adres spolecznosc@allegro.com - zajmę się już tym dalej. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@_HolaOla_  To z innego konta, napisałam i już dostałam odpowiedź, że się tym zajmujecie, dziękuję. 

oznacz moderatorów