Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzie się podziały punkty , ubyło tylko 40 .....hmmmm
1) brak wiadomości w dyskusjach : 40/70 ( minus 30)
2) brak pytań od klientów : 60/70 ( minus 10)
Teraz to chyba trzeba sobie sztucznie zadawać pytania, zakładać dyskusje i robić szybkie zwroty bo uczciwie i sumiennie pracując dostaje się ciągle po d....ie.
dyskusji Ci nie założę
ale mogę zaklikać i posłać ci chociaż kropke w wiadomości.
Swoją drogą- naprawdę, poproś kogoś znajomego żeby raz na miesiąc coś do was napisał, żeby tylko odpowiedzieć. Musisz sztucznie wygenerować ruch kliencki....
Jeśli masz 2 konta, to pisz sam do siebie.
@Monika__L to jest zły pomysł : "Jeśli masz 2 konta, to pisz sam do siebie. ", bo jak wykryją, że konta są połączone, to dostaniesz bana na obydwu 😀
Kupować nie mozna
mowic do siebie też nie ?
@Monika__L mówienie do siebie jest postrzegane jako choroba psychiczna i jest niedopuszczalne na Allegro 😉
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ sporo wody upłynęło od publikacji wątku , ale w dalszym ciągu nie wiem gdzie się podziały moje punkty ....?
tytuł się zmienił choć zgodnie z jego pierwotnym brzeniem to są na prawdę,,
jak berety
Ktoś wspominał o jajach?
Z doświadczenia wiem, że jak wkurzona piszę nie typowy i nie miły tytuł to nie zmieniają go tylko wtedy jak od razu w nim zaznaczę, że mają tego nie robić xD. A punkty jak punkty też mi jakieś ostatnio wcieli, nawet nie chce mi się sprawdzać za co. Chyba czegoś jakiś kurier nie zabrał, bo nosiłam w terminie 😞 I teraz jestem tylko super. Bo ledwo tego super plusa na styk mam nieraz przy braku zwrotów i dyskusji. Zła sprzedająca jestem, bo nie chcą zwracać:)
Kupują od Ciebie z tym smarkiem od 30 zeta? Bo szczerze to mam prawie same poniżej 30zł z płatną dostawą, albo normalne droższe ze smarkiem? Normalnie masa pier.dół w sumie za 8-15 zł schodzi.. Chyba coś im jak zwykle nie pykło zgodnie z planem...