anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie się podziały punkty?

mdrogeria
#21 Demiurg#

dzie się podziały punkty , ubyło tylko 40 .....hmmmm

Bez tytułu.png

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

_Likos_
#21 Demiurg#

@mdrogeria  

1) brak wiadomości w dyskusjach : 40/70  ( minus 30)

2) brak pytań od klientów : 60/70  ( minus 10)

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Teraz to chyba trzeba sobie sztucznie zadawać pytania, zakładać dyskusje i robić szybkie zwroty bo uczciwie i sumiennie pracując dostaje się ciągle po d....ie.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

dyskusji Ci nie założę

ale mogę zaklikać i posłać ci chociaż kropke w wiadomości.

Swoją drogą- naprawdę, poproś kogoś znajomego żeby raz na miesiąc coś do was napisał, żeby tylko odpowiedzieć. Musisz sztucznie wygenerować ruch kliencki....

Jeśli masz 2 konta, to pisz sam do siebie. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@Monika__L   to jest zły pomysł : "Jeśli masz 2 konta, to pisz sam do siebie. ", bo jak wykryją, że konta są połączone, to dostaniesz bana na obydwu 😀

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Kupować nie mozna

mowic do siebie też nie ?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@Monika__L  mówienie do siebie jest postrzegane jako choroba psychiczna i jest niedopuszczalne na Allegro 😉

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  sporo wody upłynęło od publikacji wątku , ale w dalszym ciągu nie wiem gdzie się podziały moje punkty ....?

tytuł się zmienił choć zgodnie z jego pierwotnym brzeniem to są na prawdę,, 

mdrogeria_0-1731394487530.png

mdrogeria_1-1731394503078.png

mdrogeria_2-1731394512304.png

jak berety

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

Ktoś wspominał o jajach?

kura.jpg

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Z doświadczenia wiem, że jak wkurzona piszę nie typowy i nie miły tytuł to nie zmieniają go tylko wtedy jak od razu w nim zaznaczę, że mają tego nie robić xD. A punkty jak punkty też mi jakieś ostatnio wcieli, nawet nie chce mi się sprawdzać za co. Chyba czegoś jakiś kurier nie zabrał, bo nosiłam w terminie 😞   I teraz jestem tylko super. Bo ledwo tego super plusa na styk mam nieraz przy braku zwrotów i dyskusji. Zła sprzedająca jestem, bo nie chcą zwracać:) 

Kupują od Ciebie z tym smarkiem od 30 zeta? Bo szczerze to mam prawie same poniżej 30zł z płatną dostawą, albo normalne droższe ze smarkiem? Normalnie masa pier.dół w sumie za 8-15 zł schodzi..  Chyba coś im jak zwykle nie pykło zgodnie z planem... 

oznacz moderatorów