Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@zbi-art Podaj mi numer zamówienia i dam Ci znać, jaki jest status zamówionego podjazdu. 🙂
Obecnie nie ma możliwości samodzielnego sprawdzenia podjazdu kuriera, ale pracujemy nad tym. 🙂
Nr zamówienia to e499e930-9e8e-11ed-9291-a9dad16b3dc0
Podałem 2 godz temu nr zamówienia, lecz nie otrzymałem odpowiedzi. Jak długo trzeba czekać na odpowiedź?
@zbi-art Przepraszam, że musiałeś czekać na naszą odpowiedź. Tak, zamówiłeś podjazd dla tego zamówienia, numer zlecenia to 29TEMM9CM69.
Dziękuję.
Co mam zrobić w tej sytuacji, gdy kurier z UPS miał być do godz 17 a jest 18,20 i nie ma kuriera.
Kupujący dokonał zakupu 27/01 w piątek i przesyłka powinna dzisiaj zostać wysłana.
Czy UPS podjedzie jutro po tą przesyłkę ? Co robić?
@zbi-art Interweniowaliśmy już w oddziale UPS odpowiedzialnym za to zlecenie i dostaliśmy zapewnienie, że jutro oddział skontaktuje się z Tobą, aby wyjaśnić dzisiejszy brak odbioru oraz zaplanować jutrzejszy odbiór w dogodnych dla Ciebie godzinach.
Dziękuję, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Witam.
Proszę o sprawdzenie
Witam.
Proszę o sprawdzenie ALE000084D2F91F kiedy podjedzie kurier, zlecony został na dziś ale nie mam żadnej informacji chociażby meilowej.
@avistar podjazd kuriera zamówiłeś na dzisiaj 25.04 w godzinach 8:00 - 17:00.
Dziękuję, w takim razie czekam.
Proszę o sprawdzenie czy podjazd został zamówiony do paczki nr A000AKYG13
@Alcronimex Możesz to sprawdzić samodzielnie w szczegółach w zakładce Zamówione przesyłki.