anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie zlożyć reklamacje na tych cholernych oszustow z DPD?

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

dwóch lat woże wszystkie nadania dpd do punktu, bo mam go dwie ulice obok i nagle "kurier pojechał po jedna paczke?????????????? Co za oszustwo. Niech udowodni że podjechał, skoro nadane w punkcie dpd.

DPD - Kurier opłaty dodatkowe

Numer nadania:

0048867961102W

Nazwa usługi dodatkowej:

Zlecenie odbioru (dot. jednorazowego zlecenia 3 lub mniej paczek)

Kod:

DPD_N1_PODJAZD

Identyfikator kupującego:

96059729

Przewoźnik:

DPD

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Widocznie wynegocjowali z allegro za niskie stawki i muszą dorabiać 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @AptekaNatolinska. Reklamację możesz zgłosić przez formularz kontaktowy lub bezpośrednio u przewoźnika (pełnomocnictwo pobierzesz na samym dole tej zakładki). 
W zgłoszeniu reklamacyjnym wskaż: 
- powód i uzasadnienie reklamacji, 
- numer przesyłki, 
- kwotę roszczenia,
- numer konta do zwrotu środków w przypadku uznania reklamacji. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@MiMary   Napisałam przez formularz kontaktowy i chciałam jeszcze wysłać informację z Punktu dpd z ulicy Migdalowej, ale nie dostałam na poczte potwierdzenia "kontaktu" z allegro  informujacego o złozeniu reklamacji. Czy by1173443671ysłane na pocztę? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AptekaNatolinska przykro mi, ale nie widzę żadnego zgłoszenia. Wyślij je do nas ponownie. Możesz skontaktować się z nami również na czacie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28  napiszę jeszcze raz . Na czacie nie będę się kontaktować, bo wolę mieć wszystko na piśmie, z czata mozna wykasować.

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @MiMary Niestety nadal na pocztę nie dostałam powiadomienia o złozonej reklamacji czyli tiketa. Na konie składania reklamacji droga wskazana przez Nikolę, był komunikat "Twoje zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego konsultanta" Ale na poczcie brak informacji. Posżło więc czy nie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AptekaNatolinska Nie widzę, aby dotarł do nas mail stworzony poprzez formularz kontaktowy. Proszę, spróbuj ponownie z innej przeglądarki. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Nie wiem, czy to kpiny czy ktoś o drogę pyta.

Dwa razy wys;lane i za kazdym razem, szczególnie za drugim był komunikat Twoje zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego konsultanta" a Ty twierdzisz, że nic nie było? Tam były dane wrazliwe, więc co mam zgłaszac zgubę dokumentu do RODO?

Bo tam był dokument potwierdzenia dpd, że przesyłka odebrana w punkcie na Migdałowej.

Wyslę ostatni raz, ale teraz inną drogą, przeglądarka moja jest ok, bo powiadomienie o sprzedazy z dzis rano weszło na poczte poprawnie, dane o wpłacie też.  Wysłałam przez zwykłą pomoc, też na koniec był komunikat o przekazaniu zgłoszenia do doradcy.

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

Wysłałam przez zwykłą pomoc, 10 minut pózniej była wiadomośc na poczcie: 48706984" ref:!00D240aE05.!500Ti0LN7BF:ref

Z tego wynika, że link podawany wczesniej przez @MiMary  jest niepoprawny. Dzięki.

oznacz moderatorów