Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, kilka pytań do Allegro:
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
1. Czy planują Państwo możliwość dodawania producentów i osób odpowiedzialnych w formie jakiegoś pliku, na przykład CSV?
Jesteśmy hurtownią z bardzo szerokim asortymentem, co oczywiście wiąże się z wieloma dostawcami i potężną ilością danych do wtłoczenia, a dają nam Państwo formularz, gdzie trzeba każdego dodać pojedynczo. Bez większego powodu będzie to bardziej czasochłonne, niż musi być.
2. W karcie edycji produktu widać miejsce na dodanie osoby odpowiedzialne, jednak nie ma miejsca do dodania producenta. Czy opcja będzie dodana, jak to ma działać?
3. Czy dobrze rozumiem, że dane muszą być podane, dopiero jak aukcja się zakończy lub będzie w jakikolwiek sposób edytowana? Widziałem różne interpretacje i tak to brzmi.
Pzodrawiam!
Sprzedaję książki, producentem jest wydawca. Bywa ,że wydawca już nie istnieje. Co mam podawać? Telefon stacjonarny sprzed 30 lat? Skąd mam wytrzasnąć e-maila jeśli wydawca nie podał? Chore to wszystko .......
Cześć, @MKCosme. Dopytam o to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂
też chciałabym wiedzieć, co z rzeczami / towarami np sprzed 10 lat. Moi hurtownicy już nie istnieją, nie mam skad pobrać informacji ( maili, telefonów, danych wszystkich)...tzn , ze ten towar mam teraz wyrzucić do kosza? czy mam wpisać dane z faktur zakupowych?
Niestety nie mu tutaj odpowiedzi na moje pytanie. Ten artykuł pokazuje jak uzupełnić grupowo dane producenta oraz osoby odpowiedzialnej. Pytanie było o dodawanie instrukcji bezpieczeństwa jako załącznik.
W między czasie rozmawiałem z obsługą allegro na czacie i otrzymałem informację, że będzie do tego gotowe narzędzie pod koniec tego miesiąca a na ten moment można dodawać załącznik tylko ręcznie tzn. z poziomu edycji oferty.