Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę nie przekierowywac mojego posta do innego bo nie potrafię odnaleźć się wśród setek wiadomości. Zgodnie z GPSR produkty wyprodukowane po 13.12 nie miały obowiązku dodawania informacji o bezpieczeństwie, teraz wymagacie nagle aby je dodać do wszystkich produktów wyprodukowanych przed tą datą. Dlaczego i jak niby mam teraz dodac informacje do tysięcy produktów, które takich danych nie posiadały. Druga kwestia- wymagacie też przy dodawaniu produktów załączenie takich infomacji gdy wystawiam produkty spożywcze dla zwierząt. Przecież dyrektywa nie dotyczyła karm i pasz. Czy to znaczy ze zmieniła się nagle tresc rozporządzenia i informacje o bezpieczeństwie wymagane jest także dla karm oraz produktów wyprodukowanych przed 13.12? Nie rozumiem sytuacji.
@petinek_pl jeśli chodzi o oferty, które są w kategoriach, w których GPSR obowiązuje to możesz uzupełnić dane producentów w tej zakładce, a następnie grupowo przypisać je do odpowiednich ofert w zakładce Mój asortyment (zaznacz wybrane oferty > Na dolnym pasku edycji grupowej wybierz Produkt, a następnie Dane producenta > Wybierz odpowiednie Dane producenta i kliknij [zapisz]).
Jeśli chodzi o kategorie, w których GPSR nie obowiązuje, to jeśli podałaś jakieś dane w części GPSR, np. zaznaczyłaś opcję produkt wprowadzony przed 13.12.2024, to system wyłapuje, że brakuje tam innych informacji o GPSR w tym wymaganych informacji o bezpieczeństwie, więc w tych ofertach powinnaś usunąć wszelkie dane związane z GPSR.
@la_nika w którym miejscu pytałam o dane producentów? Do licha, czy potraficie przeczytac ze zrozumieniem pytania? Ani na jedno nie odpowiedziałas czy rozmawiam z botem? Od tygodni probuje uzyskac proste odpowiedzi a wy mi nie na temat w ogóle o czym innym piszecie no nie wierze..
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Do jasnej .. ile można prosić się o głupie odpowiedzi informacje. Pytam juz w różnych postach o jedno i to samo i dalej doprosic sie nie mozna odpowiedzi. Co jest z wami????? Czemu tak musicie utrudniac sprzedawcom zycie! Caly czas przy dodawaniu karm dla zwierząt wyskakuje mi ze wymagacie podania informacji o bezpieczenstwie. JAKICH DO DIABŁA INFORMACJI???CO MAM TAM NIBY WPISYWAĆ??? KARMY SĄ WYŁĄCZONE Z OBOWIĄZKU PODAWANIA TAKICH INFORMACJI!!! Pytałam co się z wami porobiło,nikt nie raczy udzielic informacji, czy nagle zmienily się przepisy i Unia wymaga podawania informacji o bezpieczenstwie rowniez dla karm??? Co mam tam niby wpisac, to karma!!!! Nie da się wystawic juz nic w żadnej kategorii bez podania tych informacji! Dodatkowo nie da się wystawic produktów które były wprowadzone przed 13,12 a przeciez tam tez nie jest wymagane podanie tych dziadowskich parametrow!! To czemu nagle kazecie je podawac? Nagle wyskoczyło mi w tysiącach produktów ze mam je podac, i co mam tez niby zrobic? Mam nagle zacząć fotografowac tysiące produktów, obrabiac zdjecia,przepisywac opisy z pudelek LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez to nie było obowiązkowe i dalej macie w swoim regulaminie ten zapis ze dotyczy to tylko produktów wprowadzonych do obrotu po 13 grudnia to co sie znowu odwala?!?!