Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
"Od 13 grudnia 2024 masz obowiązek podawać poniższe dane.
Parametry, które identyfikują produkt, na przykład:
- marka
- kod producenta
- kod GTIN (EAN)
- numer produktu
- seria
- typ
- rodzaj."
Cześć, @przyjazny24. Dopytuję o to. Gdy tylko otrzymam więcej informacji, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@MiMary Cały czas czekamy.
też chciałabym odpowiedzi na takie pytanie...
Również proszę o odpowiedź.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, dołączam również chciałabym wiedzieć
ad3. Już możesz dodać - w edycji oferty masz "Dodaj załącznik" i tam z menu wybierasz "Instrukcja o bezpieczeństwie".
Ja bym chciał wiedzieć, które dane producenta i osoby odpowiedzialnej będą po 13 grudnia obowiązkowe. Dodajcie gwiazdki "* - pole obowiązkowe" w formularzu dodawania/edycji danych producenta i osoby odpowiedzialnej.
Dzięki, jest, ale to trzeba edytować każdą ofertę ręcznie. Czy będzie opcja oznaczenia wielu ofert i podpięcia tego załącznika?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Przecież to kolejny bubel Unii mający jedynie na celu nabicie kasy firmom konsultingowym i doradczym. Pisze kolejny, ponieważ dostaliśmy informację, że będzie ich jeszcze kilka. Czytaj - raportowanie ŚLADU WĘGLOWEGO od towarów sprzedawanych na ALLEGRO.
Rozumiem twoje rozgoryczenie, bo to jest mnóstwo pracy z naszej strony i stres. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz? 😞
I to jest praca która nikomu nic nie daje. Ustawodastwo i dyrektywy zależą od polityków.
Co cztery lata macie szanse na wybór opcji która te wszystkie przepisy wyrzuci do kosza i zdereguluje gospodarke.
Ktoś się jeszcze dziwi angolom, że mieli głęboko w nosie UE ?
Cześć, @przyjazny24. Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Szczegółową listę parametrów i kategorii, w których oznaczymy je jako wymagane, znajdziesz w tym artykule, w pliku do pobrania.
Dziękuję. Kiedy będzie możliwość dodania załącznika (o bezpieczeństwie itd.) przez zaznaczenie wielu ofert?
Cześć, @przyjazny24. Nadal pracujemy nad tym rozwiązaniem, jednak nie znam dokładnego terminu wprowadzenia funkcji grupowej edycji.
Witam a co w związku z tym iż będzie można zaznaczyć oświadczenie że jest się w posiadaniu danego towaru na terenie EU przed 13.12.2024? Były na forum osoby z allegro co się wypowiadały że będzie taka opcja. Coś wiadomo więcej na ten temat?
Mam, wydawało by się banalnie proste pytanie do Moderatora, czy aby nr.EAN od jakiegoś czasu wymagany do wystawienia aukcji (i bardzo dobrze) nie spełnia wszystkich wymogów GPSR ? Oczywiście poza podaniem osoby odpowiedzialnej. Przecież mając taki nr.EAN wiemy od razu wszystko o danym produkcie, i tu powtarzam moje pytanie, proszę o podanie czego nie znajdziemy w nr.EAN, a wymaga od nas GPSR ?
Witam, pytałam o to Allegro kilka razy bo nasz asortyment cały został wprowadzony do obrotu grubo wcześniej jednak nic to nie zmienia. Wszystko będzie traktowane jednakowo od 13-12, tak samo przedmioty wymagające naprawy lub odnowienia które nie podlegają rozporządzeniu.
Mam już na dzień dzisiejszy 700 producentów(z 2 dni pracy) a to dopiero początek...każda rzecz inna, koszmar....