Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dlaczego produkt mój produkt nie jest oznaczony jako Gwarancja najniższej ceny pomimo że jest najtańszy ?
https://allegro.pl/oferta/amortyzator-rock-shox-30-silver-26-tk-coil-100-16432371057
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@F_BR Jednym z warunków tego oznaczenia jest opcja wystawienia faktury VAT.
Zgadza się. I ?
@F_BR W ofercie zaznaczyłeś, że wystawiasz faktury bez VAT.
A W którym miejscu w regulaminie pisze że faktura musi być z vat? Pisze że trzeba wystawić FV i taką wystawiam. Więc ponawiam pytanie Dlaczego produkt mój produkt nie jest oznaczony jako Gwarancja najniższej ceny pomimo że jest najtańszy
@F_BR czyli wystawiasz fakturę VAT, bez VAT🤔
Bez urazy ale język polski nie jest chyba aż tak trudny? Ja rozumie że osoba nie interesująca się podatkami nie rozróżnia takich rzeczy, ale prawnicy korporacyjni chyba już tak.
Powtarza po raz kolejny, że wystawiam fakturę VAT.
Dlaczego produkt mój produkt nie jest oznaczony jako Gwarancja najniższej ceny pomimo że jest najtańszy ?
@F_BR jeśli zaznaczyłeś ZW, albo NP, to jest faktura bez VAT
@F_BR W Twoich ofertach jest zaznaczone, że wystawiasz faktury bez VAT. Poniżej zrzut ekranu z jednej z Twoich ofert.
Ale to nadal jest faktura VAT podobnie jak faktura VAT z zerowym vat-em albo z towarem ustawowo zwolnionym z VATu jakie np. wystawia poczta.
Proszę wskazać gdzie pisze coś o tym które faktury VAT są wykluczone ? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@F_BR Jak już dziewczyny wspomniały na górze- niezbędne jest, aby w ofercie było oznaczenie, że wystawiasz fakturę VAT. Jeśli będziesz miał "wystawiam fakturę bez VAT" oferta nie będzie miała oznaczenia Gwarancji najniższej ceny.
Ten zapis jest widoczny na samym dole zrzutu ekranu, który wysłała Julia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, skontaktuj się z nami przez formularz.
Jednak język polska być trudna.... Faktura VAT to faktura VAT niezleżenie z jaką jest stawką. Prościej się nie da.