anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja Najniższej ceny - nie można uzyskać

miklaskk
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem swoje produkty na **piiip** tylko dlatego żeby zwiększyć sprzedaż na allegro, a raczej ją reanimować, ponieważ aktualnie prawie nic mi się nie sprzedaje. Wystawiłem oczywiście po wyższych cenach niż te które mam na allegro, ale od kilku dni nie dostałem tej etykiety przy ofertach. Wydaje mi się że wymagania wszystkie spełniam, mam superceny na ofertach ale tego oznaczenia niestety brak. Jest to marka własna więc tylko ja sprzedaje te produkty, ktoś ma jakiś patent? Wiem że to sprawdza automat @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Jako sprzedający nie musisz nic robić, aby dołączyć do programu Gwarancja najniższej ceny Allegro. Jeśli oferta spełnia warunki akcji określone w regulaminie, a jej cena jest najniższa na Allegro i w wybranych sklepach internetowych, automatycznie otrzyma stosowane oznaczenie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@miklaskk żeby oferta miała oznaczenie Gwarancji najniższej ceny, musi spełniać określone warunki. Więcej o tym, dowiesz się z tego artykułu

Trudno mi się odnieść do Twojego pytania, bez jakiegoś konkretnego przykładu - dlatego proszę podaj numer oferty, dla której uważasz, że powinna otrzymać oznaczenie. Będę mogła wtedy dokładniej zweryfikować sytuację. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

miklaskk
#7 Wielbiciel#

17027390031

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@miklaskk dziękuję. Poprosiłam zespół o weryfikację Twojej oferty, więc jak tylko dostaniemy informacje w Twojej sprawie, wrócimy tutaj z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

miklaskk
#7 Wielbiciel#

Jasne podać też numer oferty do marketplace z ofertą z którym się porównujecie? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@miklaskk podeślij mi proszę ten link na spolecznosc@allegro.pl (wraz z linkiem do tego wątku). 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

miklaskk
#7 Wielbiciel#

IMG_8369.png

Dostałem taką odpowiedź na tego maila 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@miklaskk dostałam Twoją wiadomość, więc dziękuję. To powiadomienie możesz zignorować. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

miklaskk
#7 Wielbiciel#

Jasne, dziękuję

oznacz moderatorów