Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem swoje produkty na **piiip** tylko dlatego żeby zwiększyć sprzedaż na allegro, a raczej ją reanimować, ponieważ aktualnie prawie nic mi się nie sprzedaje. Wystawiłem oczywiście po wyższych cenach niż te które mam na allegro, ale od kilku dni nie dostałem tej etykiety przy ofertach. Wydaje mi się że wymagania wszystkie spełniam, mam superceny na ofertach ale tego oznaczenia niestety brak. Jest to marka własna więc tylko ja sprzedaje te produkty, ktoś ma jakiś patent? Wiem że to sprawdza automat @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jako sprzedający nie musisz nic robić, aby dołączyć do programu Gwarancja najniższej ceny Allegro. Jeśli oferta spełnia warunki akcji określone w regulaminie, a jej cena jest najniższa na Allegro i w wybranych sklepach internetowych, automatycznie otrzyma stosowane oznaczenie.
@miklaskk żeby oferta miała oznaczenie Gwarancji najniższej ceny, musi spełniać określone warunki. Więcej o tym, dowiesz się z tego artykułu.
Trudno mi się odnieść do Twojego pytania, bez jakiegoś konkretnego przykładu - dlatego proszę podaj numer oferty, dla której uważasz, że powinna otrzymać oznaczenie. Będę mogła wtedy dokładniej zweryfikować sytuację. 😊
17027390031
@miklaskk dziękuję. Poprosiłam zespół o weryfikację Twojej oferty, więc jak tylko dostaniemy informacje w Twojej sprawie, wrócimy tutaj z odpowiedzią.
Jasne podać też numer oferty do marketplace z ofertą z którym się porównujecie?
@miklaskk podeślij mi proszę ten link na spolecznosc@allegro.pl (wraz z linkiem do tego wątku).
Dostałem taką odpowiedź na tego maila
@miklaskk dostałam Twoją wiadomość, więc dziękuję. To powiadomienie możesz zignorować.
Jasne, dziękuję