anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

I co mam z tym zrobić?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Jak zwykle w niedzielę wystawiam nowe aukcje. Znaczy się wystawiałam, Zrzuty 2025-02-23-17-33.jpgaż doszło do tego co na zrzucie. Podałam wszystkie wymagane informacje. Model inny, kod producenta inny, EAN inny, a system z uporem godnym lepszej sprawy podsuwa mi z katalogu inny wyrób tego samego producenta ( który wystawiłam chwilę temu )  rózniący się rozmiarem od tego co chcę aktualnie wystawić.  Kto będzie trzeszczał kiedy się wnerwię i połączę te różne rozmiary a kupujący  się uprze i będzie chciał nie ten który wystawiłam w tej właśnie ofercie?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RED
#21 Demiurg#

w tytule. w parametrach i w samej ofercie dopisz cos nowego

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Jeżeli się przyjrzysz to zobaczysz że jedynie zdjęcie jest podobne gdyż są to bardzo podobne elementy. Różnią się jedynie wielkością.  Sam tytuł jest inny, kod producenta jest inny, model jest inny, EAN też jest inny. Pozostaje jedynie obrazek jako element wspólny.  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@cztery_bez_atu  spróbuj dać inne zdjęcie. W niektórych kategoriach jednym z głównych parametrów jest zdjęcie produktu

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

spróbuję, ale już nie dziś. Na dziś mam dość.

oznacz moderatorów