Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak zwykle w niedzielę wystawiam nowe aukcje. Znaczy się wystawiałam, aż doszło do tego co na zrzucie. Podałam wszystkie wymagane informacje. Model inny, kod producenta inny, EAN inny, a system z uporem godnym lepszej sprawy podsuwa mi z katalogu inny wyrób tego samego producenta ( który wystawiłam chwilę temu ) rózniący się rozmiarem od tego co chcę aktualnie wystawić. Kto będzie trzeszczał kiedy się wnerwię i połączę te różne rozmiary a kupujący się uprze i będzie chciał nie ten który wystawiłam w tej właśnie ofercie?
w tytule. w parametrach i w samej ofercie dopisz cos nowego
Jeżeli się przyjrzysz to zobaczysz że jedynie zdjęcie jest podobne gdyż są to bardzo podobne elementy. Różnią się jedynie wielkością. Sam tytuł jest inny, kod producenta jest inny, model jest inny, EAN też jest inny. Pozostaje jedynie obrazek jako element wspólny.
@cztery_bez_atu Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
@cztery_bez_atu spróbuj dać inne zdjęcie. W niektórych kategoriach jednym z głównych parametrów jest zdjęcie produktu
spróbuję, ale już nie dziś. Na dziś mam dość.