Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę potwierdzić czy adres info@powiadomienia.allegro.pl jest mejlem allegro?
masz na myśli to ?
Też to przed chwilą dostałem. Napisałem do allegro o co im chodzi, bo wszystko mam uzupełnione.
@MPDparts napisał(a):Proszę potwierdzić czy adres info@powiadomienia.allegro.pl jest mejlem allegro?
rzekroczyłeś sumaryczny limit 48 transakcji na wszystkich swoich kontach wynikający ustawy z dnia 23 maja 2024 r. o zmianie ustawy o wymianie informacji podatkowych z innymi państwami oraz niektórych innych ustaw implementującej tzw. dyrektywę DAC7. Potrzebna jest aktualizacja i uzupełnienie danych niezbędnych do prowadzenia efektywnej działalności na Twoim koncie Allegro.
Jeśli nie uzupełnisz danych, będziemy zmuszeni zablokować wypłatę pieniędzy ze sprzedaży na Twoim koncie Allegro 2024-09-09.
@BELDO-VIS musisz odklikać , to chwilka jak poradzisz sobie szybko z datą urodzenia .
Tylko tam jest do wpisania NIP i pytanie czy mam działalność w innych krajach UE. Nie ma nic z datą urodzenia.
Ok, to ja nie mam czegoś takiego. Tylko, że ja mam spółkę cywilną.
@BELDO-VIS Również prosiłabym Cię o przekazanie dalej tej wiadomości na wskazany przeze mnie adres.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Dzień dobry, dostałam dzisiaj takiego maila, orientuje się ktoś czy to oszustwo, czy o co z tym chodzi?
Zrzut ekranu nie przejdzie bez akceptacji moderatora. Chodzi o przekroczenie transakcji i derektywę DAC7?
| ||
|
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ zapytajmy moderacji ale wygląda to jak wał
no właśnie to moja pierwsza myśl. Teraz wszystkie maile gdzie ktoś chce uzupełnić dane to są podejrzane
@agama17 To nie jest nasz adres. My wysyłamy powiadomienia z powiadomienia@allegro.pl
[Aktualizacja 12.07.2024] Z adresu info@powiadomienia.allegro.pl również do Was piszemy.
Proszę, prześlij tę wiadomość, korzystając z opcji "przekaż dalej" na adres phishing@allegro.pl
przesłane, dziwne bo z obu adresów dostaje mnóstwo powiadomień
Napisałem przez wasz formularz i dostałem informację, że dane, które wprowadziłem przez odnośnik od Allegro <info@powiadomienia.allegro.pl> zostały wprowadzone, więc to chyba jednak wasz e-mail.
tak czułem pismo nosem że wał na wyłudzenie danych
To od nich. Odnośnik nie prowadzi to żadnej dziwnej strony tylko do ustawień w tej sprawie, w twoim koncie allegro. Nawet przez kontakt z allegro otrzymałem taką informację, że zmiany, które wprowadziłem są widoczne.