anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

„Inna marka” już nie działa? Trzeba zawsze dodawać markę?

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Od kilkunastu dni mam problem z wystawieniem kilku ofert - standardowo pojawia się komunikat, że „tytuł twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki”. 
to są produkty różnych marek których w katalogu nie ma, jest wybraną opcja „inna marka” i wpisana jej nazwa. Nadal nie przechodzi. Wasi najbardziej kompetentni konsultanci na świecie twierdzą że trzeba dodać markę do katalogu, bo inaczej nie przejdzie. Nie śmiem podważać ich kompetencji więc tylko zapytam od kiedy to tak działa i dlaczego w takim razie w katalogu wciąż funkcjonuje coś takiego jak „inna marka”? 

IMG_8452.jpeg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

RED
#21 Demiurg#

allegro od kilku dobrych lat nie może sobie poradzić z parametrem "inna marka"

problemów jest więcej niż opisujesz oraz problem jest większy niż opisujesz, 

nikt w allegro nie przyzna się do tego, że ich system się nie spina

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@RED @W Allegro coś nie działa albo działa źle? Chyba kpisz! 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty  zapoznałam się z Twoją korespondencją. 
Ta sprawa została skonsultowana z działem technicznym i konsultanci mają rację. Tytuł oraz opis powinny być zgodne z parametrami, niezgodność w tych danych automatycznie powoduje taki błąd. Rozwiązanie, to zgłoszenie do nas tych marek, aby zostały dodane do listy marek. 
Dopytuję, co w takim razie z parametrem Inna marka i kiedy można z niego skorzystać.
Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@la_nika  Wybacz ale ja nie mam czasu żeby zgłaszać każdą pojedynczą markę której przedmiot chce sprzedać. Jak już napisałam w korespondencji - sprzedam te produkty gdzie indziej skoro Wy nie potraficie zapewnić podstawowych funkcjonalności portalu sprzedażowego. 
Usuńcie po prostu opcję „inna marka” i „bez marki” skoro system tego nie przepuszcza. 

oznacz moderatorów