anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inpost ZWROT - widnieje jako doręczony a paczki zwrotnej nie otrzymaliśmy.

DROGERIE24_pl
#11 Animator#

Dotyczy zwrotu poprzez Inpost.

zamówienie  39e2a360-ec39-11ef-a2de-33fc0d1390aa

Paczka widnieje jako doręczona ale nie mamy jej fizycznie i na monitoringu sprawdzaliśmy żadnego zwrotu w tym dniu kurier nam nie zostawiał.

Co w takim wypadku?

1. Gdzie w allegro znajdę numer tej przesyłki zwrotnej, jest tylko numer zwrotu 7W4P/2025

2. Gdzie to reklamować.

3. Kupujący już ciśnie (2 dni) po niby odebraniu przez nas paczki o zwrot kasy ( a zaraz allegro będzie obniżało punkty za termin zwrotu środków)

4. Rozumiem że kupujący chce zwrotu środków ale jak mamy dokonać zwrotu płatności skoro nie zweryfikowaliśmy czy towar jest nieużywany i pełnowartościowy lub uszkodzony (wszak zwrot i zabezpieczenie produktu i ewentualne uszkodzenia spoczywają na zwracającym)

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl Cześć! Weryfikuję Twoją sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl możesz wstrzymać się ze zwrotem wpłaty do momentu realnego otrzymania przesyłki.

Nasz doradca już skontaktował się w tej sprawie z InPost i wysłał Ci wiadomość w zgłoszeniu 50155423. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#11 Animator#

39e2a360-ec39-11ef-a2de-33fc0d1390aa

Poproszę o wykluczenie z jakości sprzedaży - czasu zwrotu pieniędzy z tej przesyłki, ponieważ cały czas przesyłka była u kuriera i w końcu się odnalazła i pieniądze wpłaciłem kupującemu ale po 22dniach i zaraz poleciały punkciki 🤔

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl Zamówienie zostanie dzisiaj wykluczone ze statystyk Jakości sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz#

Ja muszę szukać zwrotów w 2-óch miejscach - albo w sklepie, albo pod domem (200m) od sklepu.

Np. dziś siedziałem w sklepie, był kurier InPost, nie miał zwrotów, a po południu znalazłem przesyłkę zwrotną obok domu pod wiata na stole.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów