Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotyczy zwrotu poprzez Inpost.
zamówienie 39e2a360-ec39-11ef-a2de-33fc0d1390aa
Paczka widnieje jako doręczona ale nie mamy jej fizycznie i na monitoringu sprawdzaliśmy żadnego zwrotu w tym dniu kurier nam nie zostawiał.
Co w takim wypadku?
1. Gdzie w allegro znajdę numer tej przesyłki zwrotnej, jest tylko numer zwrotu 7W4P/2025
2. Gdzie to reklamować.
3. Kupujący już ciśnie (2 dni) po niby odebraniu przez nas paczki o zwrot kasy ( a zaraz allegro będzie obniżało punkty za termin zwrotu środków)
4. Rozumiem że kupujący chce zwrotu środków ale jak mamy dokonać zwrotu płatności skoro nie zweryfikowaliśmy czy towar jest nieużywany i pełnowartościowy lub uszkodzony (wszak zwrot i zabezpieczenie produktu i ewentualne uszkodzenia spoczywają na zwracającym)
@DROGERIE24_pl Cześć! Weryfikuję Twoją sprawę z odpowiednim zespołem.
@DROGERIE24_pl możesz wstrzymać się ze zwrotem wpłaty do momentu realnego otrzymania przesyłki.
Nasz doradca już skontaktował się w tej sprawie z InPost i wysłał Ci wiadomość w zgłoszeniu 50155423.
39e2a360-ec39-11ef-a2de-33fc0d1390aa |
Poproszę o wykluczenie z jakości sprzedaży - czasu zwrotu pieniędzy z tej przesyłki, ponieważ cały czas przesyłka była u kuriera i w końcu się odnalazła i pieniądze wpłaciłem kupującemu ale po 22dniach i zaraz poleciały punkciki 🤔
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@DROGERIE24_pl Zamówienie zostanie dzisiaj wykluczone ze statystyk Jakości sprzedaży.
Ja muszę szukać zwrotów w 2-óch miejscach - albo w sklepie, albo pod domem (200m) od sklepu.
Np. dziś siedziałem w sklepie, był kurier InPost, nie miał zwrotów, a po południu znalazłem przesyłkę zwrotną obok domu pod wiata na stole.