anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dołączyć do programu "strefa marek"?

bodykids
#7 Wielbiciel

Witam. Czy są jakieś wytyczne . Jak przygotować konto do uczestnictwa w programie "Strefa marek "? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@bodykids Dzięki dodaniu marki, możesz taki parametr ustawić w swoich ofertach. Do tego jednak będzie jeszcze niezbędne przesłanie zdjęcia jakiegoś produktu z widocznym brandingiem bodykids. 

Strefa Marek, jak już wspomnieli użytkownicy, to miejsce, gdzie znajdziesz oryginalne przedmioty popularnych marek. Od 21 października 2024 możesz dołączyć do Strefy Marek, tylko gdy Cię zaprosimy. Jeśli zauważymy, że sprzedajesz produkty marki, którą interesują się kupujący, skontaktujemy się z Tobą. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

hama_pl
#7 Wielbiciel

Witam,

chciałbym przystąpić do programu Top brand partner, proszę o kontakt 🙂

marka: Hama 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@hama_pl Cześć, wszystkie informacje na temat Strefy Marek oraz tego jak do niej dołączyć znajdziesz w tym artykule.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

hama_pl
#7 Wielbiciel

@matt_rose mam już konto w SMA operatorem jest inny podmiot który świadczy usług natomiast jest właścicielem konta, chce otworzyć własne konto w SMA jak to mogę zrobić ?marka zarejestrowana w strefie marek

oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz

Po części to ta "strefa marek" to czysta fikcja. Wszystko zależy od tego jak dużym jesteś sprzedającym - czyli ile masz wystawionych aukcji i ile zysku przynosisz dla Allegro.

Ja zgłaszałem np. produkt z "katalogu Allegro" - zawłaszczenie przez inną firmę kodu EAN, podszywanie się pod producenta. Temat został oczywiście "uwalony", sprzedawca nadal może oferować aukcje jako producent, pod swoją marką, chociaż nic nie produkuje.