Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak dodać producenta części do allegro
@MD-CZESC1 Poproszę o doprecyzowanie pytania i zachęcam do lektury tego artykułu. Znajdziesz w nim wszystkie informacje dotyczące kodów, a od siebie dodam, że w dziale Motoryzacja parametry - kod producenta, marka i model nie są obowiązkowe (wyjątkiem jest tylko Model w kategorii opony).
Witam, To może ja doprecyzuje. Przy wystawianiu oferty trzeba wpisać nazwę producenta. Co należy zrobić by własna marka nazwa znalazła się na tej liście?
@polskieule zgłosić to do nas, podając pełną ścieżkę kategorii np. Allegro > Dom i Ogród > Ogród > Akcesoria pszczelarskie > Ule i komponenty oraz nazwę producenta jaka ma zostać dodana 🙂
A gdzie to można zgłosić dokładnie?
I jak można zmienić pisownię marki która jest już dodana na Allegro?
Chodzi o wielkość liter. Ma być XXXXXXX, a jest Xxxxxxx co jest błędem stylistycznym
@sklepINOX Napisz to tutaj, na Gadane, tak jak zamieszczasz inne wpisy. My zajmiemy się resztą 🙂 O jaką markę chodzi? Czy zmiana pisowni jest uzasadniona? Czy jest to Twoja marka? Poproszę również o ścieżkę kategorii.
Ola - jestem mocno rozczarowany. Akurat w tym samym czasie udało mi się z kimś skontaktować mailowo. Ktoś podobno miał się tym zająć. Kontakt był mega trudny mimo, że wszystko wyjaśniłem jak należy.
Dostałem informację, że nazwy zostały zmienione - ja efektu nie znalazłem żadnego. Po miesiącu okazuje się, że jest nazwa zmieniona , ale na jeszcze bardziej błędną niż podawałem w mailu!!!
Jak można na prośbę zmiany nazwy - ją zmienić, ale na jeszcze całkowicie inną niż było pisane?
Wcześniej w niektórych działach była marka Marinox. Moja prośba to była zmiana nazwy na MARINOX + dodanie do kilku dodatkowych kategorii.
Niby szczegół, ale jak dla nas - błąd stylistyczny.
Co się okazuje? Ktoś w Allegro zmienił nazwę.... ale na "Mar-Inox".
Czy Mar-Inox to jest to samo co MARINOX?
To idąc tym tokiem myślenia zamiast pisać Allegro, możemy pisać All-egro?
@sklepINOX Podaj pełną ścieżkę kategorii, w których nazwa tej marki ma zostać zmieniona.
Dom i Ogród >> Budownictwo i Akcesoria >> Hydraulika i akcesoria >> Pozostałe
Na moją prośbę o dodanie marki MARINOX - ktoś dodał, ale Mar-Inox
Dom i Ogród >> Meble >> Akcesoria >> Zawiasy
Na moją prośbę o dodanie marki MARINOX - ktoś dodał, ale Mar-Inox
Firma i usługi >> Przemysł >> Budownictwo przemysłowe >> Materiały i akcesoria >> Śruby, nakrętki, podkładki
Na moją prośbę o zmianę Marinox na MARINOX nie zmieniło się nic.
Firma i usługi >> Przemysł >> Przemysł energetyczny >> Fotowoltaika
Na moją prośbę o dodanie marki MARINOX - nikt nic nie dodał.
Firma i usługi >> Przemysł >> Przemysł energetyczny >> Alternatywne źródła energii
Na moją prośbę o dodanie marki MARINOX - nikt nic nie dodał.
Mimo, że miesiąc temu w mailu otrzymałem potwierdzenie, że zmiany zostaną wykonane.
@sklepINOX Dostałam informację, że otrzymałeś już odpowiedź mailową w tej sprawie.
Dzień dobry,
Jesteśmy producentem bendiksów - sprzęgieł rozrusznika. Czy mogę prosić o zgłoszenie producenta STEMOT w następujących kategoriach:
261069 Motoryzacja - Części samochodowe - Układ elektryczny, zapłon - Układ elektryczny silnika - Rozruszniki - Sprzęgła rozrusznika (bendiks)
252264 Motoryzacja - Części do maszyn i innych pojazdów - Części do wózków widłowych - Układ elektryczny, zapłon
252214 Motoryzacja - Części do maszyn i innych pojazdów - Części do maszyn rolniczych - Do traktorów - Układ elektryczny, zapłon
Nazwa marki: STEMOT
@stemot1959 Poproszę o przykładowy numer EAN z zarejestrowaną marką "STEMOT" 🙂
EAN: 5906340420612
@stemot1959 Dziękuję bardzo, zgłosiłam potrzebę dodania Twojej marki. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@stemot1959 Dodane. 🙂
Dziękuję
Witam chce wystawic aukcje uzywajac program baselinker i tez mam problem bo nie moge producenta wstawic -jako siebie. czy mozecie pomoc?
@szkieletowka Cześć. Rozumiem, że rzeczywiście jesteś zarejestrowanym producentem danego produktu?
Mogę poprosić o dodanie producenta, ale musisz podać mi dokładną nazwę marki, a także wszystkie numery kategorii, w których producent ma się pojawić. 🙂
Witam.
jestem producentem konstrukcji drewnianych. mam strone swoja www.szkieletowka.pl
juz wystawialem keidys sporo aukcji u was. teraz wymagana jest nazwa producenta?
chcialbym wystawiac w kategoriach nastepujacych:
111854 | Dom i Ogród/Budownictwo i Akcesoria/Dachy/Więźby i podbitki | |
20284 | Dom i Ogród/Meble/Salon/Regały | |
82282 | Dom i Ogród/Ogród/Architektura ogrodowa/Altany, wiaty, zadaszenia | |
82283 | Dom i Ogród/Ogród/Architektura ogrodowa/Domki | |
261625 | Dom i Ogród/Ogród/Architektura ogrodowa/Mała infrastruktura | |
82281 | Dom i Ogród/Ogród/Architektura ogrodowa/Pergole i trejaże | |
82258 | Dom i Ogród/Ogród/Meble ogrodowe/Huśtawki | |
257756 | Dom i Ogród/Ogród/Meble ogrodowe/Komplety mebli | |
82262 | Dom i Ogród/Ogród/Meble ogrodowe/Stoły i krzesła | |
82260 | Dom i Ogród/Ogród/Meble ogrodowe/Ławy i ławki | |
15973 | Dom i Ogród/Wyposażenie/Lustra |