Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak dodać producenta części do allegro
@szkieletowka Cześć, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
uzywam baselinkera i raptem to co kiedys mi automatycvznie wystawialo aukcje teraz musze jakies parametry u was ustalic i dodac.
czy musze miec kody ean ??
@szkieletowka W większości kategorii parametr EAN jest wymagany. Tutaj znajdziesz listę tych kategorii: https://assets.allegrostatic.com/popart-attachments/att-21c1f3b0-1875-4b9e-95c9-6e11e1e532e8
ok to widze ze altanki i pergole nie musza miec. to dobrze. musze ejdnak byc producentem zlgoszonym u was.
@szkieletowka Marka "Szkieletówka" została dodana.
baselinker jej nie widzi. jakis okres trzeba odczekac zeby sie procent szkieletowka ukazała??
@szkieletowka O to już musisz dopytać u źródła, czyli https://baselinker.com/pl-PL/kontakt/ lub skorzystaj z formularza wystawiania na Allegro. Z naszej strony marka została dodana:
Cześć ko_alka !
Czy ja też mogę tutaj poprosić o pomoc w nadaniu nazwy producenta? 🙂
Chciałbym nadać nazwę: Lucky Forest
W następujących kategoriach:
dom i ogród - ogród - nawozy i preparaty - grzybnie i mikrozy
zdrowie - sprzęt i wyposażenie medyczne - specjalistyczny sprzęt medyczny - laboratorium - naczynia, szkło laboratoryjne - szalki petriego
Dziękuję!
@LuckyForest Cześć. 🙂 A czy mogę Cię prosić o przykładowy kod EAN przypisany do tej marki? Ponieważ sprawdziłam losową ofertę z Twojego sklepu i np. EAN 5902627096471 z oferty 13576820968 nie należy do Ciebie, tylko do WM Hummus.
Hej @ko_alka,
Chciałbym wprowadzić na Allegro własną markę KOZAK tuszów, tonerów oraz bębnów zamiennych
Do tej pory sprzedawaliśmy jedynie materiały eksploatacyjne innych producentów
Kategorie:
Elektronika -> komputery -> drukarki i skanery -> tonery -> zamienniki
Elektronika -> komputery -> drukarki i skanery -> tusze -> zamienniki
Elektronika -> komputery -> drukarki i skanery -> bębny -> zamienniki
Z góry dziękuję za dodanie.
@www_kozak_pl abyśmy mogli dodać Twoją markę, prześlij mi proszę potwierdzenie, że ta marka rzeczywiście funkcjonuje na rynku. Może to być np. kod EAN do Twoich produktów.
Witam.
Chciałbym dodać swoją markę: Anicar ścieżka poniżej
kod ean np 5904954346236
motoryzacja- wyposażenie i akcesoria-dywaniki samochodowe- dywaniki welurowe
motoryzacja- wyposażenie i akcesoria-dywaniki samochodowe- dywaniki gumowe
Pozdrawiam
Paweł
@anicar Skierowałam prośbę o dodanie wskazanej marki. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. 🙂
@anicar Wracam do Ciebie z informacją! Marka została już dodana. 🙂
Dziękuję
Witam, czy istnieje możliwość wstawienia marki Altilion Energy do poniższych grup:
Elektronika - Komputery - Części do laptopów - Baterie
Elektronika - RTV i AGD - AGD drobne - Do domu - Odkurzacze - Akumulatory do odkurzaczy
Elektronika - RTV i AGD - Zasilacznie - Akumulatorki
Elektronika - RTV i AGD - Zasilacznie - Baterie
Elektronika - Fotografia - Zasilanie aparatów - Akumulatory
Sport i turystyka - Skating, slackline - Hulajnogi elektryczne
Sport i turystyka - Rowery i akcesoria - Akcesoria - Baterie i akumulatory rowerowe
Przykładowy EAN: 5905562271071
Pozdrawiam,
Marcin
@Altilion Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o dodanie wskazanej marki. Wrócę tutaj z informacją. 🙂
Witam, minęło już troszkę czasu dlatego przypominam się. Chciałbym dodać producenta także w jeszcze jednej kategorii:
Elektronika - Komputery - Części do laptopów - Zasilacze do laptopów
więc w sumie będzie to marka Altilion Energy w kategoriach:
Elektronika - Komputery - Części do laptopów - Baterie
Elektronika - Komputery - Części do laptopów - Zasilacze do laptopów
Elektronika - RTV i AGD - AGD drobne - Do domu - Odkurzacze - Akumulatory do odkurzaczy
Elektronika - RTV i AGD - Zasilacznie - Akumulatorki
Elektronika - RTV i AGD - Zasilacznie - Baterie
Elektronika - Fotografia - Zasilanie aparatów - Akumulatory
Sport i turystyka - Skating, slackline - Hulajnogi elektryczne
Sport i turystyka - Rowery i akcesoria - Akcesoria - Baterie i akumulatory rowerowe
Pozdrawiam
Marcin
@anicar Przepraszam, że musiałeś czekać dłuższą chwilę! Wracam z dobrą informacją. Marka została dodana we wszystkich wskazanych kategoriach. 🙂