Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@pae1 obrazka do momentu zatwierdzenia przez moderatorki nie widzimy. Może opisz pokrótce?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A taka to sytuacja, sprawdzam status mojej przesyłki a tu jest napisane ze adresata nie zastano i ze paczka jest przekierowana
2024-11-26 | 21:51:49 | Przyjęcie przesyłki do punktu Pickup Punkt: DPD Pickup- "Sklep Żabka" | WRO/PL70322 |
2024-11-26 | 19:57:08 | Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny | WRO
|
ale zabawne w tej historii jest to ze kurier miał 2gą paczkę dla zony którą odbierałem 🙂
2024-11-26 | 20:17:02 | Przesyłka doręczona Odbiorca: M......H | WRO |
2024-11-26 | 20:12:23 | Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny | WRO |
Dodam ze jak odbierałem żony przesyłkę zapytałem kuriera o moją i pokazałem mu numer przesyłki , "sprawdził" i potwierdził ze nie ma 🙂
DPD pogrywa sobie z klientami twierdząc ze nie zastał ich w domu , poprzednią sytuację miałem taką ze po otrzymaniu informacji o przesyłce o godz. 8 natychmiast próbowałem się kilkukrotnie skontaktować z kurierem poczym o 9:20 wpis - adresat nieobecny 🙂 Godzinę na dzielni polowałem na typa ( roznosił paczki do innych klientów pod moim blokiem ) jak się go pytam o co chodzi to grał głupa.
DPD - zdecydowanie odradzam usługi tej firmy .
Pozdr.
@pae1 cóz ja chyba bym złożył reklamacje w takiej sytuacji
I cyk, +15 zł opłaty za przekierowanie dla Nadawcy! 😉