Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Z racji nowego widoku (który doprowadza mnie nie powiem do czego ....) nie wiem kompletnie jak mam sprawdzić do jasnej cholery za przeproszeniem, na kiedy kliknąłem przyjazd kuriera po paczkę.
DROGIE, KOCHANE ALLEGRO, gdzie mam sprawdzić zatem na kiedy ustawiłem odebranie paczki przez kuriera DPD? W szczegółach oczywiście nic nie ma, ale jak to by było możliwe, że Allegro by dopięło wszystko na ostatni guzik
We wcześniejszym widoku było wszystko jasno i prosto opisane, w tym - kompletnie .... nie wiem, po co to zmienialiście.
Jestem bezradny i zdenerowany.
@SadownikGrojecki W tej chwili nie ma możliwości samodzielnego sprawdzenia. Wkrótce dodamy taką informację do Listy nadanych przesyłek.
Teraz możemy sprawdzić dla Ciebie ten termin, jeśli podasz nam numer przesyłki.
Trochę to przykre, że Allegro najpierw nie ogarnie tematu do końca a potem wprowadza zmiany............
Proszę o sprawdzenie: DPD 1000421742897U
Dobrze, zatem bardzo prosiłbym o podpowiedź nt. paczki:
1000421742897U - DPD
@SadownikGrojecki Przekazano mi takie informacje:
Proponowana data nadania: 2022-03-11 12:00 - 16:00
Zlecenie: 2022031044945
Dziękuję Pani bardzo.
Wiem że to pewnie mało możliwe, ale prosiłbym o zwrócenie na w/w problem uwagi przez Allegro, przez zmianę wyłączyliście nam, sprzedawcom, ważną funkcjonalność :((((
Prosze sprawdzić i moją bo też nie wiem kiedy spodziewać się odbioru paczki.
660166488339320132316325
@skibakamil1988 przykro mi, jenak obecnie występuje awaria, która polega na tym, że InPost nie otrzymuje zleceń podjazdów złożonych z poziomu Wysyłam z Allegro. Możesz to zrobić korzystając z Managera Przesyłek InPost.