anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sprzedający z kontem zwykłym może skorzystać z urlopu?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Moniasm4
#8 Zapaleniec#

Jak ustalić tygodniowy urlop od 15.06

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Sprzedawcy nie przysługuje już urlop . Teraz można jedynie zrobić sobie czasową przerwę w sprzedaży ,która wiąże się ze zniknięciem aukcji z portalu na czas przerwy.

oznacz moderatorów
Moniasm4
#8 Zapaleniec#

ok ale jestem sprzedawcą indywidualnym,a nie firmą.Jak mam zawiesić

oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

To wcale ci nie przysługuje.

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Moniasm4 Osobiście przed planowanym urlopem tak wystawiam swoje pozycje by same się nie wznawiały i te co są wystawione skończyły się co najmniej tydzień przed zaplanowanym wolnym . W tym czasie oczekuję na wpłaty . Aukcje wznawiam dopiero tak by nic nie kończyło się przed powrotem z wolnego . Trzeba tylko zaglądać czy nie ma jakiś pytań czy dyskusji .

oznacz moderatorów
Moniasm4
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Od 15 czerwca planuję1 urlopu.Indywidualne konto na allegro - nie firma.Jak mam poinformować klientów.Na allegro działam prawie 12 lat

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Musisz zakończyć!

LEW433_0-1717095469996.png

Urlop zastąpiła przerwa w sprzedaży, a tą mogą ustawić tylko sprzedający z kontem firma. W takiej sytuacji możesz albo zakończyć oferty i później ej wznowić, albo przedłużyć czas dostawy na czas urlopu, tylko tu trzeba by pilnować czy wszystko okej ze zrealizowanymi zamówieniami. 

LEW433_1-1717095499375.gif

Moderatorka
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Możesz zrobić jak pisałem ci w innym wątku lub czasowo zmienić w swoich ustawieniach czas wysyłki ,wydłużając ten jaki masz obecnie dodatkowo o czas urlopu . 

oznacz moderatorów