Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
Ponieważ na rozmowę z konsultantem trzeba czekać 2 dni(!), a czat też nie odpowiada, bardzo proszę szybko o informację jak mam wysłać 5 przedmiotów, które się nie zmieszczą do jednego listu? Czy mam nadać 5 listów poleconych, a Allegro poniesie tego koszt? Jaka mam gwarancję, że moje konto nie zostanie potem obciążone? Dodam, że są to przedmioty w granicach 5-6 zł.
Czekam na odpowiedź admina, dziękuję.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@muscle_freak poproszę o numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja.
Numer: d34e81c0-b865-11ef-93eb-abc84e2ab08f
@muscle_freak dziękuję, sprawdziłam to zamówienie i po naszej stronie wszystko wygląda w porządku. Powinieneś mieć możliwość wygenerowania 5 etykiet.
Dobrze, a daje mi Pani gwarancję, ze zapłacę tylko jedną prowizję od zakupu do 39 zł za Mini Przesyłkę SMART, czyli 0,59 zł a nie 5 x 0,59? Proszę dać mi tez gwarancję (i podać ją z pełną odpowiedzialnością za słowa 🙂 ), że nie poniosę żadnych dodatkowych opłat z faktu wygenerowanie 5 listów poleconych, bo w końcu nie jest to jedna dostawa SMART tylko 5!
@muscle_freak nie, takiej pewności dać Ci nie mogę, ale skonsultuję z zespołem odpowiedzialnym za opłaty jedną kwestię i wrócę tutaj jeszcze do Ciebie.