Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
który zawiera dostawę Allegro Delivery i Paczkomaty InPost i NIE JEST smart??
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie chcę ograniczać klientom metod dostawy, ale też nie chcę dopłacać do przesyłek smart w wybranych ofertach, jak można ustawić taki cennik?
@ja_Nitka chyba tylko allegro może wykluczyć oferty z oznaczenia Smart spełniającego warunki. Napisz prośbę przez formularz kontaktowy.
@Syrena_zT ale ja chcę wykluczyć ze smart tylko jeden (z kilku) cenników, nie całą metodę dostawy. W innych cennikach ta metoda dostawy ma być smart. Czy można wykluczyć ze smart tylko jeden cennik?
@ja_Nitka nie, nie ma takiej możliwości. Możemy wykluczyć tylko konkretne metody dostawy i wtedy będzie się to odnosiło do danej metody we wszystkich Twoich ofertach.
@Syrena_zT no to kiepsko, myślę, że powinna być możliwość ofertowania wszystkich metod dostawy w jednych ofertach ze smartem, a w innych bez smarta, może warto to wprowadzić?
Możemy wykluczyć tylko konkretne metody dostawy i wtedy będzie się to odnosiło do danej metody we wszystkich Twoich ofertach.
Czy w takim razie można wykluczyć ze smarta tylko kuriera DHL lub DPD, czy też się nie da?