anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ustawić cennik dostawy

ja_Nitka
#13 Ambasador

który zawiera dostawę Allegro Delivery i Paczkomaty InPost i NIE JEST smart??

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Nie chcę ograniczać klientom metod dostawy, ale też nie chcę dopłacać do przesyłek smart w wybranych ofertach, jak można ustawić taki cennik? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ja_Nitka chyba tylko allegro może wykluczyć oferty z oznaczenia Smart spełniającego warunki. Napisz prośbę przez formularz kontaktowy.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@ja_Nitka doradca może wykluczyć u Ciebie konkretne metody dostawy ze Smart!. Napisz do nas przez formularz i określ które metody mają zostać wykluczone. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@Syrena_zT  ale ja chcę wykluczyć ze smart tylko jeden (z kilku) cenników, nie całą metodę dostawy. W innych cennikach ta metoda dostawy ma być smart. Czy można wykluczyć ze smart tylko jeden cennik?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@ja_Nitka nie, nie ma takiej możliwości. Możemy wykluczyć tylko konkretne metody dostawy i wtedy będzie się to odnosiło do danej metody we wszystkich Twoich ofertach. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@Syrena_zT  no to kiepsko, myślę, że powinna być możliwość ofertowania wszystkich metod dostawy w jednych ofertach ze smartem, a w innych bez smarta, może warto to wprowadzić?

Możemy wykluczyć tylko konkretne metody dostawy i wtedy będzie się to odnosiło do danej metody we wszystkich Twoich ofertach. 

Czy w takim razie można wykluczyć ze smarta tylko kuriera DHL lub DPD, czy też się nie da?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@ja_Nitka Tak jak napisała Alicja: możemy wykluczyć tylko konkretne METODY DOSTAWY. Skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów