Jak w temacie, nie chcę żeby allegro obniżało i dopłacało mi różnicę w cenie. Da się to jakoś zablokować?
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@iBork tak , w asortymencie - trzy kropki - wyklucz
@iBork zaznacz wszystkie oferty i na dole wyklucz 🙂 Promowanie > wyklucz z allegro ceny 🙂
Czy coś się w tym temacie zmieniło? Jeśli zaznaczam wszystkie oferty i chcę je wykluczyć z wyrównania cen, to na dzień dzisiejszy nie mam takiej opcji.
Swoją drogą jest to irytujące bardzo, gdyż nie wiem jakim "cudem" allegro obniża cenę w ramach programu, gdy inni sprzedający nie dysponują dokładnie takim produktem, podobnymi owszem, ale znacząco różniącymi się parametrami.
@magdalena1984 nic się nie zmieniło.
Wciąż powinnaś mieć mozliwość wykluczenia ofert z programu Allegro Ceny. Możesz to zrobić grupowo w zakładce Allegro Ceny.
Wybierz kartę z odpowiednim widokiem, aby przeglądać:
- wszystkie oferty
- oferty, w których masz zadeklarowaną obniżkę od Ciebie
- oferty, w których aktualnie obniżyliśmy ceny w ramach tego programu
- oferty, które zostały przez Ciebie wykluczone z programu.
Upewnij się, że w filtrze rynek masz zaznaczony ten, na którym chcesz wprowadzić zmiany. Jeśli nie – wybierz właściwy rynek z rozwijanej listy.
Zaznacz wybrane oferty na liście. Na dolnym pasku kliknij nazwę zmiany, którą chcesz wprowadzić.
W przypadku niektórych zmian po kliknięciu zobaczysz jeszcze dodatkowe okno, w którym uzupełnisz niezbędne szczegóły.