Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od rana przy wszyskich moich aukcjach jest opis 'dostawa pt. 27 grudnia' - oznacza to dla mnie praktycznie brak sprzedaży przez najbliższe kilka dni - dlaczego tak jest? Przecież każda przesyłka nadana Inpostem do jutra, dojdzie do klienta najpóźniej w poniedziałek. Nawet te nadane w poniedziałek będą w paczkomacie we wtorek. Jak to zmienić????
https://allegro.pl/uzytkownik/kroliczajamapl
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
'powinna już nie pracować w allegro' - najlepiej razem z ekspertami typu moderatorak nat_not
która ma niezwykłę umiejętność odpowiedania na pytanie, nie odpowiadając na pytanie
kontaktowałem siew tej sprawie z allegro ale tam kompletny beton, ludzie bez kompetencji, sprawa nadaje się do UOKIK za faworyzowanie wysyłki paczkomatem, i sugerowanie kupującym aby nie kupowali towaru bo nie dotrze przed świętami
oni akurat walczą z Inpostem - ale niech faworyzują paczkomaty, bo wszyscy biorący udział w tej dyskusji mają je w ofercie, tylko dlaczego mimo tego i ustawień czasu wysyłki natychmiast lub 24 godziny, wysyłka ma dojść w piątek 27 grudnia tego nikt nie wie, pewnie łącznie z ich "ekspertami"
@kroliczajamapl @serwisit @bosek_2804 @sport_land2 @AlePiesio
Zgodnie z komunikatem, do którego odsyłałam Was wyżej - dzisiaj informację o dostawie przed świętami będziemy wyświetlać wyłącznie w ofertach z deklarowanym czasem wysyłki natychmiast lub w ciągu 1 dnia oraz w których udostępniacie metodę dostawy Paczkomaty InPost lub Allegro Paczkomaty InPost oraz z przewidywaną datą dostawy do 24 grudnia.
Tutaj przypomnienie jak obliczamy przewidywany czas dostawy.
to jeszcze raz, bo chyba jedynie metoda zdartej płyty tu działa - niech Pani wskaże którego punktu nie spełniemy - tu przykładowa aukcja - Inpost jest, czas wysyłki natychmiast
https://allegro.pl/oferta/slownik-artystow-polskich-tom-5-le-m-17048704036
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kroliczajamapl wychodzi na to, że wcześniej miałeś opóźnienia w wysyłkach, lub oferowałeś dłuższy czas wysyłki i "kalkulator" Allegro obliczył przewidywany czas dostawy na 25.12
kiedyś miałem do 2 dni, ale zawsze wysyłałem do 24 godzin. Ich kalkulator jest na poziomie ich ekspertów i pewnie już tak zostanie 🙂
Proszę i u mnie sprawdzić którego punktu nie spełniam.przykładowa aukcja- https://allegro.pl/oferta/stroik-swiateczny-na-stol-ze-swieczka-naturalny-boze-narodzenie-1703750536....
Sprzedaż zerowa i towar świąteczny zostanie.masakra
@Ewa-Shop-PL Jeśli wszystkie warunki zostały spełnione, pozostaje kwestia przewidywanego czasu dostawy. Na przewidywany czas dostawy wpływa wiele czynników, wymienionych w artykule, który wskazałam wyżej.
Przepraszam, a niby jeszcze czego tu chcecie? Zgłosiłam się do wysyłek na weekend, zostałam zaakceptowana. Super +, 100% wysyłanych w terminie i paczkomaty. Żeby było śmieszniej to oferty z przesyłką elektroniczną, które w dzień wysyłam do godziny, a odbiór to już zależy tylko i wyłącznie od klienta i max odbierają w ciągu doby, a najczęściej kilku minut od wysyłki wyświetlacie na WTOREK!!! Chociaż w tym akurat widzę małą zaletę, piękne komentarze po tych informacjach wystawiają zadziwieni czasem wysyłki... @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
bzdura za bzdurą w działaniach Allegro i Pani odpowiedziach w temacie
Dokładnie kocioł jak nie wiem co.Bzdura i jeszcze raz bzdura akurat przed świętami.Poważnie się zastanawiam nad dalszą sprzedażą na Allegro.
Ta sytuacja nas przekonała w 100 procentach o stworzeniu własnego sklepu inrernetowego. Allegro już dziękujemy. Chore prowizje i utrudnianie sprzedaży przez allegro osiagnelo max poziom
Dokładnie.Chore prowizje i co jakiś czas nowe wymagania.Człowiek się stara.Drży ,zeby nie dostał negatywa,no bo przecież kupujący zzawsze ma rację.Aż mnie coś trafia,bo powinniśmy uwijać się z paczkami a tu sprzedaż 0.Brak słów poprostu.I towar świąteczny zostanie niestety.
@serwisit ja mam sklep internetowy od 20 lat, kiedyś nawet nie źle szło, ale jak klienci widzą darmową wysyłkę w dwie strony, do tego Allegro Protect, to wola kupić tutaj, pomimo, że tam mam 10zł taniej, no i w prywatnym sklepie nie ma komentarzy, tzn niektórzy mają, ale wiadomo, że tam można sobie edytować, lub usuwać😉
To co wydasz tu na prowizje, wydasz mając sklep na linki, adsy i szeroko rozumiane pozycjonowanie. Nagle przyjdzie aktualizacja silnika google i rok pracy w plecy.
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - i nie jest to złośliwy komentarz.
@DOLE2 no jak ktoś zakłada nowy sklep, to fakt, że jeszcze musi go wypozycjonować , ale ja mam bardzo dobrze wypozycjonowany sklep, a mimo to, nawet stali klienci wolą kupić na Allegro, bo darmowa wysyłka😉
Też mam i ciągle walczę 🙂
Sporo zależy od asortymentu. Nie mam wystawionej całości na Allegro, więc jeśli ktoś chce kupić konkretny zestaw produktów, musi jednak w sklepie.
Niemniej, uważam, że trzeba stać na (co najmniej) dwóch nogach. Ani sam sklep nie jest najlepszym rozwiązaniem, ani samo Allegro.