Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry posiadam taki problem iż gdy sprzedam coś z mojego sklepu automatycznie się w menagerze paczek inpost nadaję wymiar C, przez to muszę płacić 20.99 zł, InPost twierdzi że jest to problem po stronie allegro, lecz nie wiem gdzie jestem w stanie zmienić bym mógł wybierać rozmiar A,B,C. Dodam że po przygotowaniu produktów w menagerze jest opcja by zmienić lecz przy próbie wyświetla się błąd pokroju że nie jest możliwe to dla danego produktu. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziękuje z góry za odpowiedź.
@M0T0MASTER Podaj proszę numer przykłądowego zamówienia, którego dotyczył ten problem.
@M0T0MASTER dziękuję, weryfikuję problem i wrócę z informacją gdy ustalę więcej szczegółów. 😊
@M0T0MASTER wracam z informacją. Ustaliłam, że przy tworzeniu przesyłki Allegro Kurier24 InPost automatycznie przypisywany jest jej gabaryt C (41x38x64cm) - dlatego nie ma możliwości wprowadzenia zmian w gabarycie. Informację o tym przeczytasz w instrukcji nadawania przesyłek Allegro za pomocą Managera Paczek.