anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy Wasi konsultanci zaczną ogarniać??

it24_pl
#12 Orędownik#

To już przechodzi ludzkie pojęcie, wczoraj konsultanci mieszają reklamację ze zwrotem. Dziś w innej sprawie domagają się decyzji reklamacyjnej która została już wydana i kupujący się z nią zapoznał. CYRK

Wasi konsultanci działają jak boty, kopiuj wklej. Kiedy się to zmieni?! Bo ja nie mam czasu na prostowanie głupot jakie wypisują konsultanci.

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Store4x4
#9 Pomysłodawca#

Ja czekam już 23 dni i dalej tracę na wysyłkach bo cenników nie można zmienić/usunąć.

Co się tyczy odpowiedzi, to czy tu czy drogą mailową, odpowiedzi to jest to samo, no może szyk zdania się zmienia...

I tak to trwa od prawie miesiąca...

oznacz moderatorów

it24_pl
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

Niestety jest coraz gorzej, może nigdy.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @it24_pl. Proszę, podaj przykłady.
Może to być numer zamówienia, którego dotyczyła Dyskusja albo numer zgłoszenia mailowego. Nie jestem w stanie ocenić, czy doszło tutaj do błędu, bez wglądu w treść tej korespondencji. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

it24_pl
#12 Orędownik#

4a3eefc0-cf61-11ee-a879-bbbf4e9eff76 - przykład - decyzja wydana i przekazana dzień wcześniej kupującemu, a konsultant przeprasza że reklamacja się przedłuża. Trwała łącznie 5 dni kalendarzowych, z czego 3 to były dni wolne od pracy.

6868d530-6947-11ef-a950-0f21fa62c159 - mieszanie zwrotu, z reklamacją. Kupujący zresztą sam nie wiedział o co mu chodzi. A ja się jak głupi tłumaczę i jeden konsultant staje po mojej stronie i rozpatruje sprawę zgodnie z prawem, a drugi zaczyna chwilę później znowu mieszać.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @it24_pl. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów