anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient ma "problem" zw zwrotem uszkodzonej przesyłki.

kosmethurt
#10 Popularyzator

Dzień dobry, czy ktoś z moderatorów jest w stanie zweryfikować "problem" klienta i nam pomóc?

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Klient zamówił towar.
Kurier się pomylił i dostarczył ją pod błędny adres, po czym ją zabrał. W tym czasie prawdopodobnie przesyłka została uszkodzona. Klient otrzymał uszkodzoną przesyłkę co udokumentował zdjęciami - to była ewidentna wina przewoźnika, bo często tak pakujemy takie akurat przesyłki i to jest "porządne" zapakowanie. 
Klient kliknął opcję ZWROTU (w ramach Smart!) ale przez jakiś błąd (nieznany dla nas) w aplikacji Allegro nie mógł go nadać poprawnie. Cytuję:

Dzień dobry, wybrałem opcję zwrotu, ale przez błąd w aplikacji allegro nie udało mi się potwierdzić sposobu wysyłki. Teraz nie mogę ponownie wybrać tej opcji. Czy da się to jakoś odtworzyć?

Co w takim wypadku może zrobić klient? Czy jesteście w stanie sprawdzić czy zwrot został zlecony poprawnie? W sekcji "ZWROTY" widzę, że jest zgłoszony ale nic dalej się z tym nie zadziało.

Numer zamówienia:

292fb860-582a-11f1-9e8d-198b84b1a946

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kosmethurt Klient wygenerował wczoraj etykietę nadawczą, jednak przesyłka nie została nadana. najlepiej by było, żeby skontaktował się z nami bezpośrednio i dokładnie opisał jakie problemy pojawiły się przy próbie nadania tej paczki. Wtedy postaramy się pomóc.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kosmethurt
#10 Popularyzator

Czy ma się kontaktować tutaj na forum czy przez jakiś formularz?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kosmethurt Może napisać na Gadane lub skorzystać z tego formularza.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów