Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
może pora zrobić z tym porządek
allegro ci napisze, że możesz sobie wyłączyć to okienko
bo możesz 🙂
dodawanie warunków do narzuconej umowy zawartej na allegro powinno być zabronione regulaminem serwisu
kupujący mógłby równie dobrze napisać - towar ma być zapakowany w duży niebieski karton
lub "proszę włożyć 20zł do paczki"
Cześć, @mdrogeria. Jeśli klient prosi o późniejszą wysyłkę, to możesz się na to zgodzić, a my wykluczymy takie zamówienie z jakości sprzedaży.
@MiMary mogę ? .....muszę ??, jedno opóźnienie nieznacznie wpłynie mi na skuteczność wysyłki , pierwszy negatyw w miesiącu również nie namiesza jak się nie dostosuję ,ale niezadowolony klient nie wróci
Czy poza nr. zamówienia 9bed44a0-ada2-11ef-ae53-e9b41c1a4b32 potrzebujesz coś więcej , aby moje konto pozostało nieskazitelne ?....no... może nie ,aż tak nieskazitelne bo ,, obszar szybkiej wysyłki ,, jak pewnie u wielu daje ....upsss 😁, bo się zapędzę
Dziękuję, @mdrogeria, numer zamówienia wystarczy.
Wykluczymy je w momencie, gdy będzie już wliczało się do Twoich statystyk sprzedaży jako opóźnione - czyli w sobotę. Wrócę do Ciebie wtedy z dalszymi informacjami 🙂
Cześć, @mdrogeria. Przekazałam dzisiaj rano zamówienie do wykluczenia z jakości sprzedaży. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
MiMary to nie do końca prawda. Wiesz dobrze, ze zamówienie jest wykluczane dopiero po czasie. Jest to w zależności od cudu dobicia się do kogoś kto to zrobi od 24-72h gorszych statystyk. A co jeśli akurat te kilka punktów zadecyduje o SS? Nie byłoby problemu jakbyście to wykluczali od razu.
@MiMary Oczywiście że można prosić pisać o wykluczenie ale jak sprzedający jest np na granicy neutralnej a wasz czas reakcji jest kilka dni to już ma np po Smarcie.
@MiMary A co mi tam ... to tylko CZTERY lata minęły https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/wyd%C5%82u%C5%BCenie-czasu-w...
@msniezek czyżby problem cały cz🤔as był aktualny?