Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U mnie tez jest puste konto , mialam zakupy . Boję się że ktoś mi ukradł konto
co znaczy też? ktos tak jeszcze ma?
Założyłaś sobie drugie konto niechcący. Sprawdź na jakiego maila przychodziły przedtem powiadomienia o zakupach i się na niego zaloguj. Allegro tak ułatwiło logowanie, że to standardowy post co dzień na tym forum. A jak się potem przechwalają ilością użytkowników na urządzeniach mobilnych 🙂
Ja nie pamiętam tamtych danych. Nawet nie wiem jaki meil tam był. Co ja mam zrobić
To napisz na Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc lub zawołamy moderację, chyba też mogą loginy sprawdzić @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Tylko jak dobrze kojarzę to dopiero od 8-smej pracują. Choć mogę się mylić...
@ratjus to dziwne, że nie pamiętasz swoich danych, bo logowałaś się dziś na swoje konto o 6:57😉
Prawdopodobnie loguje się z aplikacji nie wiedząc na jakie konto i nie wiedząc że na konto które założyła bezwiednie próbując się zalogować i zaprowadziło ją do rejestracji nowego konta
niedawni moderacja tłumaczyła ten schemat
ma być szybko i latwo
to masz . Co druga strona to wątek o pustych kontach
ale przynajmniej ludzie mają pracę….
@Monika__L ale nawet tutaj jest zalogowana na starym koncie, bo nowe, to by było Client 123.......
O rzeczywiście pisze ze starego konta. Czyli gadane i co za tym idzie konto na sprzęcie z którego posta pisała powinno być dobre 🙂
No ale zalogowana na gadane a zalogowana na allegro to chyba nie to samo
Nie koniecznie, są powiązane tu nawet zobaczysz: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje
Logowanie na gadane jest przez główne. Jak przeloguje główne na kompie to wchodzę automatycznie na inne gadane.
@ratjus Widzę, że masz założone kilka kont. Wczorajsze zamówienie wykonałaś z konta o loginie Justakorc - po zalogowaniu się na nie, zobaczysz zakupy z 15 stycznia, których nie widzisz na obecnym koncie.
Widzę, że masz założone kilka kont
No to ja czekam aż będziesz mieć i kilkanaście. Nie ma co się rozdrabniać!!