Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostaliśmy negatyw od klienta, który dokonał zakupu wczoraj o godz. 14, ponieważ Allegro deklarowało, że wyślemy mu w tym samym dniu. Nie wysłaliśmy, bo pracujemy do 14 a w ustawieniach dostawy mamy jasno zapisane, że wysyłamy przedmioty zakupione do godziny 10. Natomiast allegro umieściło taką deklarację w naszym imieniu, bez konsultacji z nami, na podstawie (jak wynika z ich tłumaczeń) ALGORYTMU. Naszej winy więc w tym nie ma, jak przepisać negatyw na konto Allegro?
No niestety. Nie możesz nawet minutę po granicznej wysłać i tylko w ostatnim dniu wysyłek, bo tak zrobią i mają to gdzieś @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Próbowałam ostatnio wytłumaczyć moderacji, że przez ich system muszę przetrzymywać paczki. Mogłam bym wysyłać przed wieczorem, kurier część z tego by odebrał z paczkomatu. Nie mogę, bo mam strefę do 14 i nie zagwarantuję późniejszego odbioru. Gdybym nadawała później to byłabym w Twojej sytuacji. Nie dociera to do nich. Dlatego, że chcą szybszych wysyłek to ja musze wysyłać wolniej. Nie mówiąc o kłopotach z pełnym paczkomatem rano, gdy wieczorem ich nie ma co powoduje kolejne opóźnienia...
Nie licz na pomoc. Było tu trochę podobnych postów. Zostawili sprzedawców samym sobie...
@AnnaG-Antyki często wysyłam po granicznej i nic się nie dzieje ,dzionek przeskakuje zgodnie z ustawieniami
@dedalus_com_pl sprawdź w ustawieniach czy dla wszystkich przewoźników masz ustawioną godzinę graniczną
Witam.
Doskonałe pytanie...
Bardzo dużo z NEGATYWÓW, które otrzymali sprzedawcy powinno otrzymać Allegro...
Ale nie otrzyma, bo po pierwsze Allegro jest cudowne, wspaniałe i nieomylne w swym postępowaniu i mniemaniu, a przede wszystkim dzięki swojej nieomylności, na szczęście swoje, nie udostępniło nikomu takiej opcji. Ot co...
Pozdrawiam. Marek.
To jest swoją drogą ciekawe - Tobie zawyża czas wysyłki, nam zaniża.
Wysyłamy wszystkie zamówienia złożone do godziny 14, a mamy "algorytmowy" czas dostawy do godziny 13.
@foto-hurtownia nie zawyża i nie zniża , mija 14 dzionek na nadanie przeskakuje ,a bywają dni ,że kilka paczek nadam po granicznej .