anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto wyczyszczone

ratjus
#7 Wielbiciel

U mnie tez jest puste konto , mialam zakupy . Boję się że ktoś mi ukradł konto 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

Monika__L
#18 Luminarz

co znaczy też? ktos tak jeszcze ma?

oznacz moderatorów

ratjus
#7 Wielbiciel
  • Wczoraj robiłam zakupy. Dzisiaj konto wylogowane , po zalogowaniu puste, brak allgro pay , historii zakupów ,spłat . Wymagajá aktywacji . Konto od 18 lat . Nie wiem co mam robić . Nue ma numeru na infolinię 
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Założyłaś sobie drugie konto niechcący. Sprawdź na jakiego maila przychodziły przedtem powiadomienia o zakupach i się na niego zaloguj. Allegro tak ułatwiło logowanie, że to standardowy post co dzień na tym forum. A jak się potem przechwalają ilością użytkowników na urządzeniach mobilnych 🙂

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

ratjus
#7 Wielbiciel

Ja nie pamiętam tamtych danych. Nawet nie wiem jaki meil tam był. Co ja mam zrobić 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To napisz na Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc          lub zawołamy moderację, chyba też mogą loginy sprawdzić  @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_    Tylko jak dobrze kojarzę to dopiero od 8-smej pracują. Choć mogę się mylić...

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ratjus to dziwne, że nie pamiętasz swoich danych, bo logowałaś się dziś na swoje konto o 6:57😉

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Prawdopodobnie loguje się z aplikacji nie wiedząc na jakie konto i nie wiedząc że na konto które założyła bezwiednie próbując się zalogować i zaprowadziło ją do rejestracji nowego konta

niedawni moderacja tłumaczyła ten schemat

ma być szybko i latwo

to masz . Co druga strona to wątek o pustych kontach

ale przynajmniej ludzie mają pracę…. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Monika__L  ale nawet tutaj jest zalogowana na starym koncie, bo nowe, to by było Client 123.......

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

O rzeczywiście pisze ze starego konta. Czyli gadane i co za tym idzie konto na sprzęcie z którego posta pisała powinno być dobre 🙂

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

No ale zalogowana na gadane a zalogowana na allegro to chyba nie to samo 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie koniecznie, są powiązane tu nawet zobaczysz: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Logowanie na gadane jest przez główne. Jak przeloguje główne na kompie to wchodzę automatycznie na inne gadane.

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ratjus Widzę, że masz założone kilka kont. Wczorajsze zamówienie wykonałaś z konta o loginie Justakorc - po zalogowaniu się na nie, zobaczysz zakupy z 15 stycznia, których nie widzisz na obecnym koncie.

Julia
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Widzę, że masz założone kilka kont

No to ja czekam aż będziesz mieć i kilkanaście. Nie ma co się rozdrabniać!!

oznacz moderatorów