Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dlaczego nie mogę wznowić oferty 16821915033 ,produkt oryginalny , pojawia się komunikat
Sprawdziliśmy ofertę i zauważyliśmy w niej błędy
Edytuj ofertę i popraw błędy, a sprawdzimy ją jeszcze raz. Musimy zatwierdzić ofertę, by mogła być dostępna na rynku rejestracji i dodatkowych rynkach. Dowiedz się więcej o sprawdzaniu ofert
Błąd |
---|
Nie możesz wystawić tej oferty. Podjęliśmy decyzję o wyłączeniu możliwości oferowania pełnowymiarowych testerów kosmetyków lub podobnego rodzaju pełnowymiarowych wersji produktów. |
@mdrogeria zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@RaBarbar_ka dziękuję za zainteresowanie oraz zmianę tytułu tytułu wątku ,który dobitnie oddawał to co się tutaj dzieje .
@mdrogeria domyślam się, że emocje mogą czasem brać górę, szczególnie w takiej sytuacji. Jednak zachęcam, by zawsze starać się zachować profesjonalizm 😉
Skierowałam sprawę do działu technicznego i jak tylko otrzymam odpowiedź, to wrócę do Ciebie i informacjami.
@RaBarbar_ka Ja ? drobny ciułacz mam zachowywać profesjonalizm skoro ze strony BIG ALLEGRO zupełnie go brak , weno .....szkoda słów , to nie pierwsza oferta z którą mam problem ,ale na pewno jedna z ostatnich jak figuruje na allegro pod szyldem ,, mdrogeria,,
i następna komedia ....brak słów
@mdrogeria otrzymałam prośbę od działu technicznego o przesłanie zrzutów ekranu z całego formularza wystawiania z widocznym paskiem adresowym strony oraz datą i godziną.
@RaBarbar_ka nie kiwnę nawet palcem , to Wasz błąd i Wasz problem ,, jak Kuba Bogu .....,,
Ta po lewej, to nasza moderatorka😉, tej w środku, to nie znam, a po prawej , to @mdrogeria vel marakuja i nie pomoże w rozwiązaniu problemu nichu...😁
@KOGIEL_T wprowadzanie **piiip**ycznych i niedopracowanych rozwiązań ,średniowiecznych zasad , nic nie dających ,,ulepszeń ,, to wszystko pomalutku obraca się przeciw ,z dziką rozkoszą będę się przyglądał jak coraz głębiej się zanurzają i babrają we własnej gnojówce .
@mdrogeria oj tam, oj tam, zawsze do pianki możesz gratis dorzucić baterie (może ktoś nie ma gdzie głowy spłukać)
@KOGIEL_T ja znam przyczynę bo to już kolejna sytuacja , sprawa wygląda tak ... moja branża w 2022r przeszła mały szok po wprowadzonych przez UE regulacjach , sanepid miał pełne ręce roboty , posypały się mandaty i koszty dodatkowe , aktualnie jest wszystko tak jak powinno być , zgodnie z obowiązującymi przepisami , jest , ale nie tu , allegro pozostało w 2022r , czyli ponad 3 lata do tyłu ,ciekaw jestem kiedy zaskoczą ,że to co było niezgodne z Prawem zostało wymiecione przez służby ,oni wiedzą ,że coś dzwoni tylko nie wiedzą gdzie , a ja nie mam obowiązku , ani najmniejszych chęci pomagać im wyjść z zacofania .
Może szanowna moderatorka pogonić dział techniczny by wzięli się do roboty i nie odpierniczali takiego czegoś jak obecnie?
Profesjonalizmu trzeba nauczyć się samemu by wytykać jego brak innym! Od tego są działy jakości w firmach, testerzy by testować rozwiązania przed wprowadzeniem ich w życie. To co odpierniczacie od dłuższego czasu jest zaprzeczeniem profesjonalizmu.
@atechnik_sklep co się dziwisz, jeśli jako informatycy zatrudniani są ludzie, co nie potrafią nawet pisać w jednym wątku
@KOGIEL_T zastanawiam się czy oni w ogóle potrafią pisać czy analfabeci zostali tylko przeszkoleni do robienia wklejek .
Wiesz co to jest przepływ pracy? Workflow?
- Pomóżcie mi. Proszę!
- Oczywiście. Wyjaśnij tylko bardzo dokładnie jaki masz problem, i pokaż go w całości.
- Wiesz co!!>!>! W d####### se wsadź taką pomoc! Ja mam mieć to rozwiązane. Teraz to już wasz problem, jak mi pomożecie. Ja już powiedziałam że mam problem.
Sorry mdrogeria - tak to wygląda. Wiem: to nie Twój problem, że ja mam z tym problem. Tylko, że ja z tym nie ma żadnego problemu. To Twój problem, że myślisz że ja mam z tym problem. Ja z tym żadnego problemu nie mam xD
Zgłosiłaś się o pomoc, oni chcą ci ją okazać, ale chcą mieć wszystkie informacje. Ty im pokazujesz środkowy palec.
A ten owoc pośrodku to ja: lubią mnie znajomi, i przyjaciele. Czasem nie lubią klienci. Ale wówczas staram się im pomóc.
@seeyougame ten w wątek może wygląda obecnie jak prośba o pomoc , to wynik moderacji tytułu oraz częściowo treści , a więc nie !! ...ja nie proszę o pomoc ,chcę żeby społeczność utwierdziła się w przekonaniu jakim badziewiem jest aktualnie allegro .
Jak to mawiają kibice: "zawsze i wszędzie..."
I jak to śpiewał Magik: "wszystko ma swoje wady, zalety"
Od siebie dodam: ideałów nie ma.
Skoro funkcjonuje tutaj kilkaset tysięcy firm, to chyba ogólnie tak źle nie jest?
Zawsze jest coś co można naprawić, polepszyć, ale i zepsuć (celowo albo i nie)
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Co tu znowu się odjaniepawla?
Wita mnie taki oto ekran
a dalej
Baterie w bluzach, kurtkach roboczych, odzieży? Kto znowu zaliczył odlot? Całkiem straciliście kontrolę nad tym co się dzieje w tym katalogu? Możecie poskromić tych niewyżytych reformatorów przed wsadzaniem palców tam gdzie nie trzeba?
A może czegoś nie wiesz 😀. Teraz wszechobecnie występuje AI i aby mogło być też w ubraniach czy też maskach potrzebne będzie zasilanie 😉